Za kolik jezdíte s benzínem?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Za kolik jezdíte s benzínem?
Pro mne ideální varianta, ale zatím potřebujeme prostřední sedačku vzadu vedle babyseatu...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Není někde (Rakousko?) zakázáno vozit lyže uvnitř auta (i ve skivaku)?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
skivak je v pohodě. Volně protažený tunelem a nezabezpečené je problém.
K tomuhle je i nakej papir. Pas ho drzi aby nemohl letet dopredu a oka ho drzi na podlaze. Zip to ma jen v ty polovine co je v kufry, voda z toho nevytece a matros vypada dost festove - prazdnej vak ma tak 2-3 kila odhadem.
Koupil jsem si to kdysi i do 1er, ale tam mi to mackalo cudliky na radiu pomalu
Koupil jsem si to kdysi i do 1er, ale tam mi to mackalo cudliky na radiu pomalu
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je hlavně kreténizmus!Předseda píše:skivak je v pohodě. Volně protažený tunelem a nezabezpečené je problém.
SAFETY FIRST!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
skivak a stredovy tunel si tiez neviem vynachvalit. Pouzivam ho v zime casto pri lyzovani .Zo zaciatku som si myslel,ze E93 je dost neprakticke auto ako kabriolet, ale nakoniec si myslim,ze pre par je to perfektne viacucelove auto. Dokonca ma vzadu aj isofixy pre pripadne dieta . Taktiez zapadol som pocas 4 rokov len raz,aj to na parkovisku cez noc, ked podklad zamrzol a ja som stal cumakom dole v kopci a potreboval som cuvat,aby som sa dostal prec. To som musel pytat o pomoc s tlacenim no
takovy vak jsem mel kdysi v e91. bylo to soucasti poklopu v zadech sedadel, dalo se to do nej i poskladat. uzitecna vec.
jinak sklopeny stred operadla nebo vyklopena operka maji nevyhodu v tom, ze se pak z ISO sedacek velice obtizne zapninaji pasy. osobne tak na prevoz lyzi do Alp apod kaslu a pujcuji si na miste.
jinak sklopeny stred operadla nebo vyklopena operka maji nevyhodu v tom, ze se pak z ISO sedacek velice obtizne zapninaji pasy. osobne tak na prevoz lyzi do Alp apod kaslu a pujcuji si na miste.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Taky reseni, akorat trochu drahej spas, teda aspon pro memmira píše:takovy vak jsem mel kdysi v e91. bylo to soucasti poklopu v zadech sedadel, dalo se to do nej i poskladat. uzitecna vec.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pár hodin, jednou/dvakrát do roka, jsem schopen tu rakev překousnout.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time