Pěkné fotky automobilů
Re: Pěkné fotky automobilů
Nemáš trochu problém s velikostí?
Parkovat by se mi s tím nechtělo...
Parkovat by se mi s tím nechtělo...
2.9T RWD
zatial najkrajšia amerika, ktorú si mal...Caddy píše:tak to jsem rad, ze se libi, ja si napred rikal, jestli do toho jit, ale ted jsem rad a libi se mi cim dal vic
@caddy ref origoš objednávka - fšim sis teho, kdo to podepsal, nejakej Casey D. Pluskota.... typický americký domorodecký méno...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To auto je především velké. I kdyby to bylo o polovinu menší, tak je pořád zbytečně velké...
Ale ne, vážně, budu jedinej, komu se to nelíbí a přijde mu to jako úplně debilní daily-driver?
Ale ne, vážně, budu jedinej, komu se to nelíbí a přijde mu to jako úplně debilní daily-driver?
ne, nejsi v tom sam. vcera mi pred barak privezl kamos, co drive jezdil v CTR, ukazat Pontiac Bonneville (snad to rikam dobre) a rozplyval se, jake je to bozi. me jen zaujalo, ze u toho zabral misto pro dve normalni auta.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
no na prvú polovicu mám iný názor, výzorovo vyzerá dobre, ale ako denné auto to rozhodne nie je...vasco píše:Ale ne, vážně, budu jedinej, komu se to nelíbí a přijde mu to jako úplně debilní daily-driver?
s tou velkosťou máš pravdu, ono je to hlavne nafúknuté na kapotách... na galérii dal caddy foto zaparkované vedla oktávky, keď si tak porovnám dĺžku kabín tak je to +- to isté, tá amerika má o niečo väčšiu kabínu ale nie o toľko, o koľko je väčšie celé auto...
Jako daily driver to je úplně debilní. Když jsem cca měsíc jezdil denně Hondou, tak jsem nadával jak špaček, kolikrát jsem kvůli tomu metru navíc nemohl zaparkovat. Typicky u nás u školy, kde jsou parkovací místa obvykle 4,5 - 5m dlouhá. Tohle má ještě o skoro metr navíc, takže...vasco píše:To auto je především velké. I kdyby to bylo o polovinu menší, tak je pořád zbytečně velké...
Ale jako auto to není ošklivé a těším se, až mě Caddy sveze. Doufám že to bude menší zklamání než Buici...
2.9T RWD