Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Dobre, nikdo nic proti nema. Tak se zeptam jinak: cerna nebo seda?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Chtěl jsem napsat nejdřív černou, ale pak jsem se podíval na fotky a volil bych šedou
4.4 V8 390 kW, 5.0 V8 338 kW
existuje nejaky rozumny duvod, proc to udelat?honziss píše:Zacla se prodavat Supra se ctyrhrnkem a ocesanou vybavou za solidni penize, co myslite? Ze bych...?
Ma nekdo rozumnej duvod proc to nedelat?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
dvojity vyfukovy system? co to ma znamenat?
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
Osobně bych šel do tý žlutý ale jinak tu tmavou šedou..
Me se libi vic v tmavejch barvach, protoze pak nejsou videt vsechny ty falesny pruduchy, ale prijde mi, ze v cerny zas trochu zanika silueta a proporce toho autaDex píše:Osobně bych šel do tý žlutý ale jinak tu tmavou šedou..
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Automat a motor bmw. Přeplňované čtyřhrnky bmw nejsou žádný zázrak.honziss píše:Zacla se prodavat Supra se ctyrhrnkem a ocesanou vybavou za solidni penize, co myslite? Ze bych...?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Automat chci a krom PDK asi moc lepsich nez 8ZF neni. Ze to je R4 je trochu skoda, ale jel jsem s timhle motorem kratce v G20 330i a nemelo to zadny zasadni neduhy.jerry píše:Automat a motor bmw. Přeplňované čtyřhrnky bmw nejsou žádný zázrak.honziss píše:Zacla se prodavat Supra se ctyrhrnkem a ocesanou vybavou za solidni penize, co myslite? Ze bych...?
Kazdopadne pouzivam auto hlavne na delsi trasy, 35-40tkm/rok, takze trochu vymeklejsi charakteristika, mensi kola a motor s kterym se vlezu pod 10 mi spis vyhovuje.
Kiukal jsem ted na to v toyote a jako nedostateky me napada snad jen vylejzani pres tlustej prah a pristup do kufru jen ovladacem/cudlikem na dverich, ale s tim se zit da.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Jeste me napada ze 2.0 ma mensi brzdy nez 3.0, ale to asi nema smysl hodnotit dokud se s tim clovek nesveze.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k