"Čtyřkolka" pro zábavu
Re: "Čtyřkolka" pro zábavu
asi som to zle pochopil, ale myslel som ze vyberame male, lahke, relativne lacne auticko na zabavu...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
@merlin: ten dotaz byl myslen obecně a teoreticky, tj bez ohledu na peníze
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
merlin: Auticko je jen familierni oznaceni, ne definice velikosti Jinak zadne omezeni nikde nevidim
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Tak potom Subaru STi
este ma napada Lancia Delta Integrale EVO, ale to uz je skoro veteran...
este ma napada Lancia Delta Integrale EVO, ale to uz je skoro veteran...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Pokud nezáleží na penězích, tak například Evo. Za celou zimu mě ovšem paradoxně nejvíce pobavil starý Swift 4x4. Ta nízká hmotnost a jednoduchost skandinávských nadhozů je nej. Mám tu i jedno video ze začátku minulé zimy, místo natáčení jistě poznáš
Ain´t nobody got time for that
Jo, ještě dodat proč Evo. Je to precizní nástroj, s nějakýma úpravama se s tím dá lítat bokem na jakémkoliv povrchu, osobně bych bral šestku či sedmičku. Ta první je lehká, jakoby ze staré školy, ta druhá mi přijde nejzajímavější ze všech těch "pošestkových" generací a taky nejhezčí.
Ain´t nobody got time for that
místo samozřejmě znám.... by mně nikdy nenapadlo, že se tam dá driftit....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
kvuli necemu takovemu jsem si v zime koupil WRX. bohuzel prestalo snezit presne v okamziku, kdy jsem ho koupil a od te doby bylo sucho.charger píše:Pokud nezáleží na penězích, tak například Evo. Za celou zimu mě ovšem paradoxně nejvíce pobavil starý Swift 4x4. Ta nízká hmotnost a jednoduchost skandinávských nadhozů je nej. Mám tu i jedno video ze začátku minulé zimy, místo natáčení jistě poznáš
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou