Onboard videa
Re: Onboard videa
Ten vrak na konci, má snad místo světel lucerničky včelích medvídků... vždyť mu to svítí tak 10m před auto.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
taky proto došlo k zařazení zpátky, kamioňák přibrzdil, tak to vypadá horší..bojler píše:To predjizdeni kamionu bylo tezce nezvladnute.
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
světla slušný, o tom žádná...
no co sa tyka brzdenia obiehaneho vozidla, raz som si svoje zazil. Obiehal som par aut a videl som, ze uz nebudem stihat dalsie a bol som paralelne s vozidlom obiehanym. A zacinam brzdit a to tupelo tiez, pozeram,ze co robis, tak som dupol na brzdu viac a on tiez. Nakoniec to skoncilo, ze zo 100 sme to dali na 50-60, potom sa uz on spamatal a pridal a ja to zbrzdil este na takych 40kmh. Potom pustil vystrazne, ze sorry. toto nepochopim. obiehany vodic nema menit rychlost jazdy. Ale to plati aj nie len nezvysovanim, ale ani prudkym neznizovanim. Inak tomu,co obieha do rovnice vojde nahodna premenna a to moze skoncit dost zle.
Takže jinými slovy předjíždíš jak blbec a pak se ještě rozčiluješ nad člověkem, kterej vidí, že to nezvládáš a snaží se ti pomoct, abys to stihl. Pak už je to klasika, jako když se vyhýbáš za chůze s někým na ulici a oba kličkujete pořád stejně.Duke_Luke píše:no co sa tyka brzdenia obiehaneho vozidla, raz som si svoje zazil. Obiehal som par aut a videl som, ze uz nebudem stihat dalsie a bol som paralelne s vozidlom obiehanym. A zacinam brzdit a to tupelo tiez, pozeram,ze co robis, tak som dupol na brzdu viac a on tiez. Nakoniec to skoncilo, ze zo 100 sme to dali na 50-60, potom sa uz on spamatal a pridal a ja to zbrzdil este na takych 40kmh. Potom pustil vystrazne, ze sorry. toto nepochopim. obiehany vodic nema menit rychlost jazdy. Ale to plati aj nie len nezvysovanim, ale ani prudkym neznizovanim. Inak tomu,co obieha do rovnice vojde nahodna premenna a to moze skoncit dost zle.
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
M.Z. píše:Ten vrak na konci, má snad místo světel lucerničky včelích medvídků... vždyť mu to svítí tak 10m před auto.
To bohužel není špatnýma světlama, ale špatnou autokamerou - některý kamery prostě noc (tmu) nezvládaj.janjan píše:světla slušný, o tom žádná...
Viz moje recenze - https://youtu.be/jkcXx95fOFg (od 4:07 je krásně vidět, jak je třeba truecam naprd)
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Zas jako chápu toho předjížděnýho, aji toho kamioňáka - většina lidí pokračuje bezhlavě dál v předjíždění a tam to přibrždění je vítaný. Ten kamioňák by tím přibržděním taky pomoh. Nemohl vědět, že to zadupnu.Duke_Luke píše:no co sa tyka brzdenia obiehaneho vozidla, raz som si svoje zazil. Obiehal som par aut a videl som, ze uz nebudem stihat dalsie a bol som paralelne s vozidlom obiehanym. A zacinam brzdit a to tupelo tiez, pozeram,ze co robis, tak som dupol na brzdu viac a on tiez. Nakoniec to skoncilo, ze zo 100 sme to dali na 50-60, potom sa uz on spamatal a pridal a ja to zbrzdil este na takych 40kmh. Potom pustil vystrazne, ze sorry. toto nepochopim. obiehany vodic nema menit rychlost jazdy. Ale to plati aj nie len nezvysovanim, ale ani prudkym neznizovanim. Inak tomu,co obieha do rovnice vojde nahodna premenna a to moze skoncit dost zle.
Normální člověk dokáže vyhodnotit, jestli má brzdit. Taky se mi stalo, že jsem se píchl za něj a on stál furt na brzdě, tak to nevím, jak sleduje situaci.EL_XEL píše:Takže jinými slovy předjíždíš jak blbec a pak se ještě rozčiluješ nad člověkem, kterej vidí, že to nezvládáš a snaží se ti pomoct, abys to stihl. Pak už je to klasika, jako když se vyhýbáš za chůze s někým na ulici a oba kličkujete pořád stejně.Duke_Luke píše:no co sa tyka brzdenia obiehaneho vozidla, raz som si svoje zazil. Obiehal som par aut a videl som, ze uz nebudem stihat dalsie a bol som paralelne s vozidlom obiehanym. A zacinam brzdit a to tupelo tiez, pozeram,ze co robis, tak som dupol na brzdu viac a on tiez. Nakoniec to skoncilo, ze zo 100 sme to dali na 50-60, potom sa uz on spamatal a pridal a ja to zbrzdil este na takych 40kmh. Potom pustil vystrazne, ze sorry. toto nepochopim. obiehany vodic nema menit rychlost jazdy. Ale to plati aj nie len nezvysovanim, ale ani prudkym neznizovanim. Inak tomu,co obieha do rovnice vojde nahodna premenna a to moze skoncit dost zle.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
no jestli myslíš to předposlední Mondeo (tomu poslednímu to dle me jěště svitilo), jak trefil prasata, tak to svítí opravdu na pikachu. Měl sem ho, dal tam nejlepší možný žárovky, nový nezažloutlí rozptylový plexi do světel a stejně bída bídoucí.M.Z. píše:Ten vrak na konci, má snad místo světel lucerničky včelích medvídků... vždyť mu to svítí tak 10m před auto.
Já bych teda taky brzdil, kdyby mě předjíždlo hovado do protijedoucích aut... nebo se s tebou mám přetlačovat a čekat, jestli mě nepošleš do škarpy? Nevidím ti do makovice, ale už to, jak předjíždíš, svědčí o tom, že tam toho moc zřejmě není.Duke_Luke píše:no co sa tyka brzdenia obiehaneho vozidla, raz som si svoje zazil. Obiehal som par aut a videl som, ze uz nebudem stihat dalsie a bol som paralelne s vozidlom obiehanym. A zacinam brzdit a to tupelo tiez, pozeram,ze co robis, tak som dupol na brzdu viac a on tiez. Nakoniec to skoncilo, ze zo 100 sme to dali na 50-60, potom sa uz on spamatal a pridal a ja to zbrzdil este na takych 40kmh. Potom pustil vystrazne, ze sorry. toto nepochopim. obiehany vodic nema menit rychlost jazdy. Ale to plati aj nie len nezvysovanim, ale ani prudkym neznizovanim. Inak tomu,co obieha do rovnice vojde nahodna premenna a to moze skoncit dost zle.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW