Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Já su posran, paní v podpalubí na mě dycky řve, tak tam dycky brzdím na předpisovo....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tunel Valik:
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/v-t ... paign=null
Z toho by mi jeblo, mikro tunel, u kteryho jinde v eu nebude zadny omezeny rychlosti, u nas za sileny prachy upgradovali na 100 km/h. Dmnti fakt..
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/v-t ... paign=null
Z toho by mi jeblo, mikro tunel, u kteryho jinde v eu nebude zadny omezeny rychlosti, u nas za sileny prachy upgradovali na 100 km/h. Dmnti fakt..
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Modrá O3řidičBOB píše:O3 na dálnici?
Jel jsem na teambuildn autobusem.. takže nemůžu soudit
Neska sem při SC prozkoumal novou D1 od rozbočení s D46 po Přerov - fajne, akurváth následný průjezd centrem Přerova za trest a nedivím se, že je tam zákaz kamjonů.
Na výjezdu z PR (I/55) směr ZL - sem od někud dostal přímý zásah "Ka" (ale neviděl sem co odkud). A potom na I/35 mezi před ValMezem (od RpR) jel proti mně náš Sup III 4813 s "Ka" on.
Na výjezdu z PR (I/55) směr ZL - sem od někud dostal přímý zásah "Ka" (ale neviděl sem co odkud). A potom na I/35 mezi před ValMezem (od RpR) jel proti mně náš Sup III 4813 s "Ka" on.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jo, jel jsem to v sobotu opačně a na příjezdu do Přerova je Ka někde
Pravda vyděsí
Stejná zkušenost ze včerejška. Jen mi ten nový úsek přišel takový skromný. Když vidím, jak staví dálnice v PL, tak tohle je taková lepší okreska.
2.9T RWD
V Přerově je budka na 50 km/h tady už delší dobu. Měří na výjezdu z města.Brus píše:jo, jel jsem to v sobotu opačně a na příjezdu do Přerova je Ka někde
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Po výjezdu z Přerova na Zlín je na té 50 stacionár.....cca rok
Ale mají 3sloupy a jeden radar tak ho točí...
Ale mají 3sloupy a jeden radar tak ho točí...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA