e46 vs e85 vs Z4M - má ještě e46 co říct?

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
merlin
Porsche Expert

Re: e46 vs e85 vs Z4M - má ještě e46 co říct?

Příspěvek od merlin »

beaumont píše:Pro mě ne, já mám FWD dokonce raději, ale někdo to vidí jinak...

pjanda: Já nesrovnával GT s M3, nýbrž s 330i E46 a to už je srovnatelné velmi dobře. Jinak E46 se mi taky líbí, o tom žádná, ale Alfa je IMHO přece jen o kousek hezčí :x
Ja rovnako preferujem FWD, teda ak nie je dostupna verzia s AWD :D, Alfa je krajsia :x ale BMW M3 e46 a BMW M5 e39 maju moj respekt B-)
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

Deli píše:tak tak, M3 bude pořád krásná a pro mě je hned na druhé místě poFL sedan s Mp :x
:-bd
TSs
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

pjanda píše:KoPP: Ze showfaktoru je treba vyrust :) Vazne... Nakonec s autem jen jezdite, cokoli ostatniho drive nebo pozdeji prestane hrat roli.

Mne je prakticky jedno, jako co v aute vypadam. Ma to samozrejme sve limity, Fiat 500 Barbie bych asi nesnesl, ale jinak... Bavim se samozrejme o soukromem zivote, v tom pracovnim je treba brat na okoli vetsi ohledy.

Proto jsem take kdysi sahl po 130i misto 350Z, i kdyz to vetsina lidi nechapala. Ja jsem nikdy nelitoval. Show zadna, ale to svezeni...
showfaktor... upřímně si připadám lépe v O2 než v E46... nebudím dojem ani uhlobarona ani jelita v šiltovce.
- to auto začíná být prostě tuzeřina a kočár, byť je pořád hezké a za pěknou neztuzenou e46 ^:)^

- osobně si mnohem dřív všimnu e46 než e90 a důvod je prostý, automaticky počítám s jelitem v čepici, baronem, nebo pozérem ve stylu BAVOR PYČO.

a k tomu připočítat, že se slušná e46 dostala do takových cen, že to auto pozbývá smysl bych osobně raději sáhl po 350z nebo 1er, S2000, SLK ... prostě něco v čem bych nevypadal jako vrah dětí s indickými předky.

a asi je to fakt, u auta vždy vybírám i podle toho jako co, nebo jako kdo se v něm cítím a tady prostě e46 za posledních pár let strašně ztratila, nazvěte to show faktor, já si to nazvu feeling faktor.

pro doplnění: V tom to mi mini moc nevyhovuje budí to ve mně pocit: Koukněte se metro jede, na druhou stranu nemohu říct, že mi občasný kontakt s jinou osobou na přechodu není příjemný. Prostě to skýtá lepší možnost se pokoukat a já koukal dycinky rád :)
Naposledy upravil(a) KoPP dne sob 30 dub 12:56, celkem upraveno 1 x.
Slow and serious
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

KoPP: Ja Vam to nerozmlouvam, dulezite je, abyste se citil v tom ci onom aute dobre, at uz je duvod jakykoli. Pouze konstatuji, ze mne je to jedno. Zajima me predevsim muj pocit z rizeni, ne z pohledu kolemjdoucich. Zrovna v Mini nemam pocity "chlapa od sekery" ;), ale co na tom, kdyz se s tim da uspokojive jezdit :)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

tady trochu nerozumím tomu proč nejezdíte třeba v E30 M3 nebo Z3CM... udržovat obyč e30 v topstavu není složité a ani drahé, o Mku vím kulové.

Chlap od sekery :D :D :D to bychom měli raní porci smíchu... děkuju :)
Slow and serious
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

KoPP: A jak vite, v cem vsem jezdim? :) Ze pouzivam jako pracovni auto, ktere musi mit nejake "pracovni vlastnosti" (o tom jsem mluvil vyse, ze zde musi jit ma netecnost k pocitum okoli stranou) neznamena, ze s nim jezdim porad. Ostatne jako pracovni auto pouzivam obcas i Octavii...

Soukromy zivot je neco jineho, tam mi E90 nejak zvlast nevoni a treba Z3MC voni velice :) Ale jinak si myslim, ze udrzovat tato auta v top stavu schopnem snaset maximalni nasazeni je drahe prevelice...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

Výjdeme-li z praktického modelu, že co nějakou dobu máte, tak na to se objeví recenze... :) Jinak samozřejmě nevím a nějak netoužím potom vědět, raději si občas jako fanda do aut přečtu nějakou recenzi, testík, ikdyž z mého pohledu je to ryzí fanouškovství alá F1.
Slow and serious
Reese
Pan Řidič

Příspěvek od Reese »

merlin píše: Ja rovnako preferujem FWD, teda ak nie je dostupna verzia s AWD :D
A co je na AWD pěknýho? Krom toho, že si zaposiluješ při přetahování s volantem? :)
Yngwie
Autoškolák

Příspěvek od Yngwie »

KoPP píše:
pjanda píše:KoPP: Ze showfaktoru je treba vyrust :) Vazne... Nakonec s autem jen jezdite, cokoli ostatniho drive nebo pozdeji prestane hrat roli.

Mne je prakticky jedno, jako co v aute vypadam. Ma to samozrejme sve limity, Fiat 500 Barbie bych asi nesnesl, ale jinak... Bavim se samozrejme o soukromem zivote, v tom pracovnim je treba brat na okoli vetsi ohledy.

Proto jsem take kdysi sahl po 130i misto 350Z, i kdyz to vetsina lidi nechapala. Ja jsem nikdy nelitoval. Show zadna, ale to svezeni...
showfaktor... upřímně si připadám lépe v O2 než v E46... nebudím dojem ani uhlobarona ani jelita v šiltovce.
- to auto začíná být prostě tuzeřina a kočár, byť je pořád hezké a za pěknou neztuzenou e46 ^:)^

- osobně si mnohem dřív všimnu e46 než e90 a důvod je prostý, automaticky počítám s jelitem v čepici, baronem, nebo pozérem ve stylu BAVOR PYČO.

a k tomu připočítat, že se slušná e46 dostala do takových cen, že to auto pozbývá smysl bych osobně raději sáhl po 350z nebo 1er, S2000, SLK ... prostě něco v čem bych nevypadal jako vrah dětí s indickými předky.

a asi je to fakt, u auta vždy vybírám i podle toho jako co, nebo jako kdo se v něm cítím a tady prostě e46 za posledních pár let strašně ztratila, nazvěte to show faktor, já si to nazvu feeling faktor.

pro doplnění: V tom to mi mini moc nevyhovuje budí to ve mně pocit: Koukněte se metro jede, na druhou stranu nemohu říct, že mi občasný kontakt s jinou osobou na přechodu není příjemný. Prostě to skýtá lepší možnost se pokoukat a já koukal dycinky rád :)

E46 je tuzeřina jen v případě nejlevnjších modelů... osobně jsem neviděl otuzenou 330i po faceliftu ... já mám oktávku jako služebáka a rozhodně v tom necítím nic krom toho, že jsem nasrany jak to jezdí, ale při služebkách neřeším. Když se podívám na kupé viz. přiložený obrázek, tak je pro mě jasná volba ... je dokonalý kompromis ve všech oblastech ... 350Z se dobře řídí, ale je na delší cesty hlučné, vrže, má hnusný vnitřek ... no 1er by má pořád takové non maskulinní znaky ...když se podívám, kdo v tom jezdí, tak v naprosté většině ženy a šampóni. 130i neberu, tam lze objevit za volantem i řidiče:)
Přílohy
e46.jpg
merlin
Porsche Expert

Příspěvek od merlin »

Skutocna tuzerina sa prejavuje hlavne na e36, tam najst original je skoro nemozne.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Odpovědět