Ja mam jiny informace a jsou od cloveka jehoz rodiny prislusnik tu praci dela, coz samozrejme neznamena ze to je 100% pravda. Nicmene jsem dostal doporuceni parkovat radsi na zakazu stani nez nakej trik s SPZ. A vzhledem k tomu ze jsem toho ridice videl uz vickrat vylejzat ven, jak u nas na P6, tak u rodicu na P5, tak mu to asi uplne burt nebude kolik aut naskenuje. A mimochodem, porad jezdi 2x, ale interval se zkratil na 3 a vice minut dle trasy.Předseda píše:Nevím jakého aktivního řidiče eltoda máte vy, ale u nás rozhodně nevystoupí.. To fakt ne A dost pochybuji, že řidič i má nějakou možnost / přistup do systému. Tomu je to naprosto u prdele. Zakryté značky nejsou ničím neobvyklé v mojí ulici. Ale pro klid duše platí co jsem psal - stačí to překrýt kusem papiru na kterém je natištěná číslice. Na první pohled to nebije do očí a systém to přečte.
Pokuty za parkování
Moderátor: řidičBOB
Re: Pokuty za parkování
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
taky bydlím na 6tce a že by kdy vylezl ne-e. Sám si na druhém autě RZ občas "vyšperkuju" a v pohodě. Za mě lepší stát na zoně a "tunit" než to dát třeba na hlínu, která je vedena jako zeleň a dostat lísteček od MP. Případně než to dát do záhybu ulice. Eltodo to nepozná, šerif ano.
- GeneHawkins
- Letec
No, podíval jsem se na ulici U Vojanky, a ta nemá šest metrů nikde sama od sebe. Takže parkování je na nevyznačeném místě tak jako tak vyloučené...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
nemá přístup do systému...manuálně to vyfotí a pošle na příslušnou MP, která to dojede osobně zkontrolovat Případně i s odtahem.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
maximalně tomu bych věřil. Nemyslím si že jouda co jezdí yardou má přístup do systému a vidí zda RZ sedí s autem
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nevidí. Ale za hlášení úmyslného znemožnění čitelnosti RZ mají bonusy.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Co ja slysel, tak se odmenuje dle koeficientu najetych km / spravne naskenovanych spz. Melo by to fungovat tak, ze auto pri jizde nacita nebo ridic manualne zada spz, ta se odesle pres LTE na registr a kdyz ma auto zaplaceny parkovani, tak se vrati odezva, ktera ulozenou spz v aute maze, vcetne foto zaznamu. Na konci smeny pak zustanou spz, kde se odezva nevratila, prozenou se kontrolou jeste jednou, pak se z toho vygenerujou podnety (spz, lokace, datum, cas, foto) a ty se posilaj nevim kam, asi na mestskou cast...? Jestli z toho ma provozovatel sluzby neco domu, to nevim.řidičBOB píše:Nevidí. Ale za hlášení úmyslného znemožnění čitelnosti RZ mají bonusy.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
By mě zajímalo, jak se pozná to úmyslné zakrytí. Tedy, pokud to není zakryté úplně dementně a dotyčný trochu přemýšlí.řidičBOB píše:Nevidí. Ale za hlášení úmyslného znemožnění čitelnosti RZ mají bonusy.
Rychlost zabíjí!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To je na subjektivním posouzení řidiče-oznamovatele a poté strážníka, který to pouze zadokumentuje a předá dál SO.
Pokud vozidlo navíc splňuje podmínky pro odtah, je rovnou odtaženo.
Pokud vozidlo navíc splňuje podmínky pro odtah, je rovnou odtaženo.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
taky to vidim casto a retardi si tam daj treba list ze stromu a myslej si jak je to genialni plan.. nebo nechaj neco couhat z kufru a tak. klasicky je jeste z nuly na SPZ udelat 8. ja teda obcas na cizi modry stojim proste jen tak a zatim mam stesti.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw