Malé auto, zábavné auto, nové auto?
Re: Malé auto, zábavné auto, nové auto?
Lanciu opravuju aj vo vsetkych Fiat servisoch, teda aspon na Slovensku
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
mmira: Tak já jsem na auto prase (i když na GP moc ne) a možná mám i smůlu na kus. Pořád považuji Grande Punto, nebo jak se to teď jmenuje, za jedno z nejlepších malých aut a s foukaným benzínem by to mohlo být docela příjemné svezení.
Myslím že pro holku výborné auto.
Myslím že pro holku výborné auto.
2.9T RWD
Už jsi jezdil s DS3? To auto se mi hodně líbí a podle toho co sem čet, jezdí prej dost dobře.
Pokud už tu padlo tak sorry, čet sem jenom nadpis a projel kratší posty z první stránky.
Pokud už tu padlo tak sorry, čet sem jenom nadpis a projel kratší posty z první stránky.
TSs
Neviem ci tu uz bol spomenuty Mini Cooper.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Mini Clubman, ten je super
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Mini Clubman je prisernost A jeste horsi je Countryman... To je uz naprosta devastace, vzdyt uz to ani neni mini (ve smyslu male).
Normalni Mini Cooper JCW zbaveny runflatu ale neni spatny tip Jen se obavam, ze cenove mimo realitu teto debaty...
Normalni Mini Cooper JCW zbaveny runflatu ale neni spatny tip Jen se obavam, ze cenove mimo realitu teto debaty...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
fiesta wrc?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Pritvrzujeme
Divim se, ze Mirda opomenul Mazdu 2 (Georga mu ji uz pripomenul ), kdysi se mu libila... http://www.autoforum.cz/testy-aut/test- ... prekvapeni
Divim se, ze Mirda opomenul Mazdu 2 (Georga mu ji uz pripomenul ), kdysi se mu libila... http://www.autoforum.cz/testy-aut/test- ... prekvapeni
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Mirda mazdu zminil hned v prvnim prispevky, jen se tam ponekud pochroumal link
jinak o Mini uz jsem psal, to nebrat z principu. jinak jsem dnes padl do kolen, zena prisla s tim, ze chce Suzuki Jimny. tedy pokud se prestehujem do kopcu nad brno. no nic...
jinak o Mini uz jsem psal, to nebrat z principu. jinak jsem dnes padl do kolen, zena prisla s tim, ze chce Suzuki Jimny. tedy pokud se prestehujem do kopcu nad brno. no nic...
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou