Lamborghini Aventador
Re: Lamborghini Aventador
to mě napadlo, když jsem to napsal nebo možná jsou všechny pro šejky do emirátů.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Někde jsem četl, že mají nějaký problémy na lakovně a vyjíždí jim z ní jen bílý auta Nevím, co je na tom pravdy, ale nedivil bych se, Itálie...
bingoReese píše:Někde jsem četl, že mají nějaký problémy na lakovně a vyjíždí jim z ní jen bílý auta Nevím, co je na tom pravdy, ale nedivil bych se, Itálie...
prý to tak opravdu je .... jsou přes lak vidět carbonová vlákna...prý
Reese
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Ak je to cele s carbonu, tak mi staci ak to nastriekaju bezfarebnym lakom
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Kdyby si nekdo chtel prohlednout Aventador v poradne akci, mame tu celkem 11 novych videi z ulic mesta i z okruhu. Nejde tentokrat o zadne amaterske zabery z mobilu, ale vesmes kvalitni oficialni videa.
http://www.autoforum.cz/bleskovky/lambo ... ch-videich
Mimochodem, kdyby nekdo chtel videt Stephana Winkelmanna bez obleku, tak prosim posledni video Ja ho tak jeste nevidel
http://www.autoforum.cz/bleskovky/lambo ... ch-videich
Mimochodem, kdyby nekdo chtel videt Stephana Winkelmanna bez obleku, tak prosim posledni video Ja ho tak jeste nevidel
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
to jo, já myslel, že v obleku i spípjanda píše:Mimochodem, kdyby nekdo chtel videt Stephana Winkelmanna bez obleku, tak prosim posledni video Ja ho tak jeste nevidel
Jinak je to opravdu krásné auto
z offiko zdrojů problémy s barvou opravdu jsou, proto český přijde až na konci května(měl být v půlce dubna) a bude oranžový
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
oranžovou nechci
to je tak nadherny auto... ja bych bral i oranzovou .-)