BMW Divize
Re: BMW Divize
hlavně, že když tady mmira prodával M3, tak to na tebe bylo moc rychlý
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Postavil. Tady máš např. Alfa Romeo 156 2.0 20v TB na českých značkách.pavproch píše:Už sem se tu raz kdysik ptal (řečnická otázka do větru) nad podobným výtvorem ...
Kdyby mi prdlo v kouli a s milionem v kešeni (jako že mi v kouli neprdlo ani ten miljon fčíl nemám k dispozici) a zajel do Říše pro tohle, postavil bych to vůbec u nás na značky?
Tož ho chlapi nechte snít. Ani pavproch nerealizuje každý úlet, nad kterým se zasní. Určitě taky občas vymýšlíte, jaké by to bylo nacpat něco někam, kam to nepatří, ne?
200 000 Kc ?? Dobrej joke.vonkreuz píše:Postavil. Tady máš např. Alfa Romeo 156 2.0 20v TB na českých značkách.pavproch píše:Už sem se tu raz kdysik ptal (řečnická otázka do větru) nad podobným výtvorem ...
Kdyby mi prdlo v kouli a s milionem v kešeni (jako že mi v kouli neprdlo ani ten miljon fčíl nemám k dispozici) a zajel do Říše pro tohle, postavil bych to vůbec u nás na značky?
Neska (i zítra - jen ale dopo) mám ve firmě strážní službu (ČPošta aj. doručovatelé - neska byl doposud teda klid, nikdo nic nedones), taxem v rámci oběda provedl poslední letošní projížďku s bramborem2 (zahřát a tak) a teda rwd (s lehkým zadkem) je na sněhu zábavy kopec... a na závěr sme si navzájem s bramborem2 popřáli spoustu šťastných kilometrů i v 2020.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
mna by na tej E46 platforme velmi stval problem so strukturalnou integritou karoserie pri zadnej naprave, kde to praska a musi sa to latat a vystuzovat a pod. Na to by som nervy nemalpavproch píše:Už sem se tu raz kdysik ptal (řečnická otázka do větru) nad podobným výtvorem ...
Za prachy postavis na znacky vsetko. Vedia na dost veci za poplatok tresknut TUV certifikacie a zabastlit to do technicaku.
Taktiez napr do toyoty 86/subaru BRZ v DE montuju kompresory a vedia to hodit pekne do technicaku a podobne koniny.
Teraz som zistil, ze na moju E93 335i v Rakusku firma dodava downpipe bez katov so stredovou castou kde su len sportove katy a daju ti na to TUV pre zapis do technicaku. Vraj aj Emisna je s tym OK, tak nad tym slintam dost Len si musim pripravit 3000 Eur
omg, tam v tej diskusii sa to cele toci o pneumatikach a zjavne o tom nemaju ani paru. To asi nevideli este povolene semislicky cup 2 napr a obuvaju sa do klasickych letnych , kde podla foto aspon vpredu ma tak este 5-6 mm vzorku v poho. Tam to je sam profi zavodnik
Nešní článek tady na AF.cz o polepeném BMW mi připoměl, že sem neska v Brně viděl (novou) X5, celopotaženou křiklavě rudou lesklou "kovovou" folií - vypadalo to prostě jak vypadá např. červený staniol na bonbonech - slušně řečeno, mno, asi by se mi to nelíbilo....
U konkurence sem zahlíd výsledky Auta roku 2020 v CZ - vyhrál nový 3er (G-generace)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já byl včera u známého, co měl na dílně odstrojenou novou X3, na kterou dával fólii. Tedy, tak neopracovaná zakončení, jak u plastů, tak u plechů - to jsem ještě neviděl Jakožeprémiecože??
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time