Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Zákaz zastavení je definován svislou dopravní značkou nebo vodorovným značením. Oboje má stejný význam a nemusí být ani v jednom případě doplněno opačným značeným na stejném místě.
A jak se to resi kdyz napadne snih a cara neni videt?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vodorovné dopravní značení musí být viditelné alespoň z 80%.
Měla by být pořízená fotodokumentace...
Měla by být pořízená fotodokumentace...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Klukovi, co si ode me koupil Giulii se ted o vanocich rozpadla kulisa razeni. Auto stary 3 roky. Ma prodlouzenou zaruku na 5 let, ale o kulise tam neni ani slovo. Imofa ho s tim zatim poslala do haje a chce to zaplatit, ale resi se to dal.
Nemate nekdo kontakt na nekoho pouzitelnyho na importu Fiat/AR?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Giulia byla ve výběru, když jsem bral Golfa. Tak jsem rád, že jsem ji nenabral. By mě chlebodárce utlouk tyčí, kdyby se mi to začalo po 3 letech sypat pod rukama.
Na Felině jsem kulisu řazení řešil taky.
Na Felině jsem kulisu řazení řešil taky.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Jeste doplnim, ze v podminkach zaruky se pise, ze se vztahuje na prevodovku + ovladani prevodovky a nevztahuje na bezne opotrebeni - s cimz argumentuje servis a normalne ho poslal do haje.honziss píše:Klukovi, co si ode me koupil Giulii se ted o vanocich rozpadla kulisa razeni. Auto stary 3 roky. Ma prodlouzenou zaruku na 5 let, ale o kulise tam neni ani slovo. Imofa ho s tim zatim poslala do haje a chce to zaplatit, ale resi se to dal.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Asi záleží,co se tomu stalo,nejde to nějak jednoduše spravit ?
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Sedl rano do auta, nastartoval, zaradil zpatecku a ta uz tam zustala zarazena naporad, presto ze pakou v kulise muze normalne hybat. Odtah do imofy, tam mu rekli nova kulisa = 15tkc, zaruka se nevztahuje. Volal do srby, tam mu taky rekli ze zaruka se na to nevztahuje. Pritom v podminkach se pise, ze zaruka 5 let se vztahuje na prevodovku a ovladani prevodovky. Stari 3 roky, najeto 84tkm.970ka píše:Asi záleží,co se tomu stalo,nejde to nějak jednoduše spravit ?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
To vypadá na slušné mrdky, rozpadlá kulisa po 80tkm. Kámoš si jako správný autíčkář pořídil před půl rokem Stelvio 2,0T a už strávil přes měsíc na servise. Čím větší šrot vyrobí, tím víc nasírají zákazníka, podle hesla, neměl ses nechat nachytat.
Olej to žere jak Š120, prý je to stylem jízdy
Používá to na běžné ježdění, najeto 42tkm. Já bych to nechtěl, ani za zlaté prase.
Olej to žere jak Š120, prý je to stylem jízdy
Používá to na běžné ježdění, najeto 42tkm. Já bych to nechtěl, ani za zlaté prase.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3