Za kolik jezdíte s dieselem?
Re: Za kolik jezdíte s dieselem?
No jo, nakonec člověk zjistí, že služební octávka TDI je to nejsportovnější dostupné auto. Můžeš jet rychle dlouho, po všech druzích cest, motor reaguje na meziplyny líp než u uctívaných atmosfér z minulé dekády a všechno na tom autě ještě funguje
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
- Lachende Bestien
- Letec
U nuzných studentů z chudých rodin nebo u hltačů dálničních kilometrů v množství cca 30-50k ročně je pochopitelné, že si libují v #dyckysmradlavýchadusivýchsazometech s relativně nízkou spotřebou.
Zajda:no ty si děláš srandu, ale meziplyny s tím jdou poměrně slušně.
Jediný co úplně nechápu je nějakej blok, kdy občas nejde pořádně dát 6-4...
LB: Vidíš. Jsem z nuzný rodiny a těch 30+kkm ročně najedu taky. Tak jsem rád, že využívání několika naftových wágnů nenarušuje můj kádrový posudek, mám to schválený
LB: Vidíš. Jsem z nuzný rodiny a těch 30+kkm ročně najedu taky. Tak jsem rád, že využívání několika naftových wágnů nenarušuje můj kádrový posudek, mám to schválený
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
No právě nedělám, u TDIčka (např. O3 110kW bez SCR) se mi to v nižších otáčkách trefuje přirozeněji než v tajpáru:-)Stepan píše:Zajda:no ty si děláš srandu, ale meziplyny s tím jdou poměrně slušně.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
To si stridave stal / jel 200 ne?Stepan píše:D1
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Kdyz jsem kdysi mel diesla...F20 116da (podladenej 2.0 + 8ZF)honziss píše:Dnes vecer: Slavkov u Brna - Praha Ruzyne za 6.2l @ prumeru 139 km/h
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
honziss: nestál jsem ani jednou, prakticky prázdná dálnice. Akorát že prvních 10 kiláků byly motačky po centru, který snížily ten rychlostní průměr + nový zimáky + je to směrem z Prahy, foceno u sjezdu na 112km. Takže jedeš "dokopce". A to tý spotřebě nepomůže. U 2.0TDI 110kw tempomat 150km/h v noci je to do Prahy o litr míň než z Prahy.
V opačným směru a na letních to jde rychlejc a za míň, ikdyž se na začátku musíš dostat z centra Jihlavy a na konci dojet až na druhou stranu Prahy, v úsekovkách.
download/file.php?id=4302&mode=view
V opačným směru a na letních to jde rychlejc a za míň, ikdyž se na začátku musíš dostat z centra Jihlavy a na konci dojet až na druhou stranu Prahy, v úsekovkách.
download/file.php?id=4302&mode=view
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Me u 116d vychazela spotreba nejlip pri rezimu 140 na tempomat + kopce dolu 150-170 dle klesani, to pak vychazely slusny cisla v pomeru spotreba/prumerna rychlost. Tehdy jsem se tim bavil, dneska na to kaslu
Nicmene to co si zajel bych dal snad i s GSkem o 2l min, to je sileny na diesel. Co tam mas za kola?
Nicmene to co si zajel bych dal snad i s GSkem o 2l min, to je sileny na diesel. Co tam mas za kola?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Mně to přijde pokaždý že mu to žere nesmyslně.
Toto je 1.4T 110kw
Toto je 1.4T 110kw
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw