A je čeho. Podle nejnovějších informací od zákazníků již prohledávají i auta na parkovištích a Perspex je pro ně jako pěst na oko, takže se u montáži od něj pomalu upouští.AntiRadary.cz píše:HondaMan píše:Jen v AT se bojím pořádSnowman000 píše:A zatial som z toho priposraty
Nedávno mi volal zákazník, že mu takhle objevili rušičku na parkovišti, zavolali mobilní servis, celé zařízení včetně detektoru demontovali a musel zaplatit 200€ za demontáž a 2.000€ pokutu. Samozřejmě, že celý komplet konfiskovali, byť u detektoru na to neměli právo.
A to jsem ho v létě přesně na tohle upozorňoval, jelikož si daný komplet přemontovával již do 3. auta a doporučoval mu upgradovat na Stinger Fiber Laser, který je přece jenom méně nápadný a je šance, že jej při kontrole přehlídnou. Prý je s danou kombinaci Stinger VIP a Stinger Laser (1. generace) velice spokojen a nevidí důvod na další investici, tak jsem mu doporučil aspoň pořádně schovat laserové senzory, včetně kabelů v motorovém prostoru. Asi to ale v servisu odflákli (montáž si zajišťoval sám) a příliš se spolehli na Perspex, takže přišel jak o vestavěné zabezpečení, tak i o 2.200€! [/quote
Už rok a půl říkám i prodejcům zda by nebylo na snade, když je prodej AR a Al do té živí, aby nechali vypracovat nějakou právní analýzu výše zmíněného, na co skutečně mají nárok například u zaparkovaného auta, nebo pokud jedu s AL vypnutým.(nekterr úseky dálnic) ]