Škoda Auto obecně
Re: Škoda Auto obecně
Hodně štěstí s předface Yetim, dávno reznou, když tak bych volil nějaký extra zachovalý kus=cena bude vysoko=za ty prachy je rozumnější jít do Face...
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
dnes sem viděl O4 naživo. blokovala tramvaje v dejvicích klasicky. vypadá to dobře, takovej o trochu menší superb, ale hezčí
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Si tak hraju s konfigurátorem a něco na mě vylítlo...
By mě zajímalo, jestli to vůbec může 450 000 kkm najet.
Superb 3, 110kw DSG
By mě zajímalo, jestli to vůbec může 450 000 kkm najet.
Superb 3, 110kw DSG
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Oni vědí, že 90 tis. ročně už dá opravdu málokdo.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
To je super nabídka. Mé auto stojí 17 při nájezdu 50kkm/rok.
Docela by me zajímalo, jestli by z toho nevycouvali.
Na druhou stranu jim zaplatíš 990tkč, 300 dají za servis a gumy, 60 pov/hav a poplatky a za 5 let jim to zaplatis a oni maji cely prodej /rekneme 120-150/+ nadmerne opotrebení pro sebe.
Záleží co vše je v ceně.
Docela by me zajímalo, jestli by z toho nevycouvali.
Na druhou stranu jim zaplatíš 990tkč, 300 dají za servis a gumy, 60 pov/hav a poplatky a za 5 let jim to zaplatis a oni maji cely prodej /rekneme 120-150/+ nadmerne opotrebení pro sebe.
Záleží co vše je v ceně.
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem slyšel sojky kolem MB zpívat, že Superb půjde z domu a místo něj do ČR přijde výroba jednoho/dvou modelů od Zuffenhausenu
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ja taky, ale zatim to neni jisty.řidičBOB píše:Dneska jsem slyšel sojky kolem MB zpívat, že Superb půjde z domu a místo něj do ČR přijde výroba jednoho/dvou modelů od Zuffenhausenu
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Jako tady to se resi ve skodovackych novinach asi tak posledni mesic. A vsecko je to v rovine, ze se o tom akorat mluvi. Pokud je Sup drahej na vyrobu jak se proklamovalo, tak to melo resit Turecko. Tam je stopka, ze ano. Pak se resilo vytezovani prazdnych linek v DE, a to se vyresi presunem casti Porsche do CZ a Supa do DE?
No ma to smysl, pokud bude Sup sjizdet z linek co Passat.
No ma to smysl, pokud bude Sup sjizdet z linek co Passat.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/