Detektory policejních radarů
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Detektory policejních radarů
Ano, poslední 2 neděle to jede jak na drátkách a prodal jsem i věci, které mi ležely na sklade pár měsíců až let. Tento týden objednávám každý den, jelikož nechci mít moc zboží na skladě, ale pokaždé to zákazníci vykoupí dříve, než dorazí zásilka. Tak jsem se naštval a objednal toho tolik, aby to (snad) vystačilo až do dalšího roku, jelikož většina ostatních obchodů včetně dodavatele budou mít přes svátky zavřeno.
PS: Aspoň to trochu vykompenzuje slabou předvánoční sezónu zkaženou měsíčním FB na Alze a Mallu!
PS: Aspoň to trochu vykompenzuje slabou předvánoční sezónu zkaženou měsíčním FB na Alze a Mallu!
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem měl první FP - Strakonická z centa - mezi Shell a Benzinou
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak som mal aj ja svoj prvy FP...
Stal som na vedlajsej na krizovatke (BA bazova-karadzicova) este s par autami a bol mi 2x zasebou nahlaseny Multak
Je pravda ze o par krizovatiek dalej som dobehol jedneho z tych neoznacenych Golfov Variant, takze teoreticky mohol ist po hlavnej, niekoho merat a mohol sa ku mne dostat odraz, ale ked som ho dobiehal, tak uz ziadny poplach nebol a nie som si vedomi ze by v nich mali Multi...
Mam aj zaznam ak by nahodou...
Stal som na vedlajsej na krizovatke (BA bazova-karadzicova) este s par autami a bol mi 2x zasebou nahlaseny Multak
Je pravda ze o par krizovatiek dalej som dobehol jedneho z tych neoznacenych Golfov Variant, takze teoreticky mohol ist po hlavnej, niekoho merat a mohol sa ku mne dostat odraz, ale ked som ho dobiehal, tak uz ziadny poplach nebol a nie som si vedomi ze by v nich mali Multi...
Mam aj zaznam ak by nahodou...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Na MRCD asi nějaký FP mít budeš.
Taky nemám info, že by to bylo přemontované z Fábií.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Smerom dozadu?Snowman000 píše:Tak už mam konečne nejake to brnenie
Zatial som to cvicne strcil do zadnej sedacky medzi 60:40 a cakam na prvu sancu
Casom ale pojde do stropnej konzoly...objednana nahradna z ebayu
Preco nie dopredu?
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jasne chapem...len ma to prekvapilo tak som hned hladalřidičBOB píše:Na MRCD asi nějaký FP mít budeš.
Jasne ze mi to smeruje dopredu, len som to zatial takto schovaval (kym nebude vykuchana budka), a skusam ci to bude detekovat aj odtial alebo nie.glider píše:Smerom dozadu?
Preco nie dopredu?
A zatial som z toho priposraty
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
To přejde. Podobně jsem jezdil v DE a dnes jsem ok i s AL.Snowman000 píše:A zatial som z toho priposraty
Jen v AT se bojím pořád
2.9T RWD
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
A je čeho. Podle nejnovějších informací od zákazníků již prohledávají i auta na parkovištích a Perspex je pro ně jako pěst na oko, takže se u montáži od něj pomalu upouští.HondaMan píše:Jen v AT se bojím pořádSnowman000 píše:A zatial som z toho priposraty
Nedávno mi volal zákazník, že mu takhle objevili rušičku na parkovišti, zavolali mobilní servis, celé zařízení včetně detektoru demontovali a musel zaplatit 200€ za demontáž a 2.000€ pokutu. Samozřejmě, že celý komplet konfiskovali, byť u detektoru na to neměli právo.
A to jsem ho v létě přesně na tohle upozorňoval, jelikož si daný komplet přemontovával již do 3. auta a doporučoval mu upgradovat na Stinger Fiber Laser, který je přece jenom méně nápadný a je šance, že jej při kontrole přehlídnou. Prý je s danou kombinaci Stinger VIP a Stinger Laser (1. generace) velice spokojen a nevidí důvod na další investici, tak jsem mu doporučil aspoň pořádně schovat laserové senzory, včetně kabelů v motorovém prostoru. Asi to ale v servisu odflákli (montáž si zajišťoval sám) a příliš se spolehli na Perspex, takže přišel jak o vestavěné zabezpečení, tak i o 2.200€!
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak mna by v AT utesovalo, ze predsa len mam SK znacky
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
V AT jsou magoři, ale témeř vždy je to chyba obsluhy AL nebo hodně špatná montáž.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time