Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
Já potkal v Kopřivnici dneska nějakou budku.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jo, ranní mráz měl neblahý vliv na orientační měřidlo rychlosti na okresce (nechce se mi hledat číslo silnice) v Pržně u Frýdlantu n.O.
Je to v obci, jel sem tacho cca 55 (nejsu pyráth), ale měřidlo mi ukázalo 188 kmph....
Je to v obci, jel sem tacho cca 55 (nejsu pyráth), ale měřidlo mi ukázalo 188 kmph....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
U fojtstvi (vypadovka na Stramberk) stoji klasika s ramerem.řidičBOB píše:Já potkal v Kopřivnici dneska nějakou budku.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
To asi mrazem nebude, už to takhle blblo párkrát.pavproch píše:Jo, ranní mráz měl neblahý vliv na orientační měřidlo rychlosti na okresce (nechce se mi hledat číslo silnice) v Pržně u Frýdlantu n.O.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Fčera ve zprávách na čt1 mluvili (i ukazovali) o PaChových dronech, které jsou prý používány ke sledování, jestli někdo nepřejíždí plnou dělící čáru (a běželo k tomu video - pohled z dronu na liduprázdnou - letní - okresku. Už ste se někdo s takovým "moderním" PaChovým dohledem potkali? Já teda (tady u nás na dálném východě) ešče PaCha s dronem neviděl.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- GeneHawkins
- Letec
Jako předjíždění možná. Zajímalo by mě ale, jak pozná, jestli jsem, se něčemu nevyhýbal...
Já spíš myslím, že to mají jen jako hračku, ale občas musí ukázat aktivitu...
Hloupý dotaz: když se po naskočení zelené auto přede mnou "včas" nerozjede a já ho objedu vedlejším pruhem - přes plnou - je to objíždění překážky? Uhádal bych to? V tomto týdnu dvakrát, jednou jsem stál za ním a jednou ho dojížděl a místo zastavení (už svítila zelená) dal blinkr a přejel do vedlejšího pruhu.GeneHawkins píše:Jako předjíždění možná. Zajímalo by mě ale, jak pozná, jestli jsem, se něčemu nevyhýbal...
Vím, že na tý křižovatce jsou kamery, už jsem tam dostal pokutu za 59 km/hod, v sobotu v sedm ráno
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
V CZ jsem už x měsíců nepotkal měřící auto (jenom na dálnici občas nějaký poplach a auto nikde), ale v SK - to je hned jiná
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To je presne ta Fabka o ktorej som ti hovoril
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy