e46 vs e85 vs Z4M - má ještě e46 co říct?
Re: e46 vs e85 vs Z4M - má ještě e46 co říct?
se slzou v oku vzpomínám, proč jsem vyřadil z kandidátů auta pro řádění E46, ikdyž nutno říct, že kamarád ma 330i v sedanu a je to moc pěkný svezení, cenovky absolutně mimo... 0.5 mio za slušný kus je opravdu mimo realitu, to už výjde na to koupit O1 (libovolnou) a k tomu opravdu auto pro zábavu. Nehledě na to, že v záplavě 320d paráda nulová, skoro auto pro uhlobarony (tady ovšem nevzpomínám obchodování s uhlím)
za ty prachy se dá koupit echt show, ale malo fastride 350z, kterážto je furt minimálně stejně vděčná jako e46 nebo třeba něco, co kdyby znal curt cobain, tak by ještě dneska žil "Z3CM" - 3x jsem to auto honil a vemte si mého psa, ale nechte mi to na rok. - a nebo třeba takovou "chujovinu" jako S2000, kterou jsem se jednou vezl a jednou řídil..... ty Mrtvolo, máš pravdu život začíná tam, kde končí TDIx2 (8500 rpm).
za ty prachy se dá koupit echt show, ale malo fastride 350z, kterážto je furt minimálně stejně vděčná jako e46 nebo třeba něco, co kdyby znal curt cobain, tak by ještě dneska žil "Z3CM" - 3x jsem to auto honil a vemte si mého psa, ale nechte mi to na rok. - a nebo třeba takovou "chujovinu" jako S2000, kterou jsem se jednou vezl a jednou řídil..... ty Mrtvolo, máš pravdu život začíná tam, kde končí TDIx2 (8500 rpm).
Slow and serious
KoPP: Ze showfaktoru je treba vyrust Vazne... Nakonec s autem jen jezdite, cokoli ostatniho drive nebo pozdeji prestane hrat roli.
Mne je prakticky jedno, jako co v aute vypadam. Ma to samozrejme sve limity, Fiat 500 Barbie bych asi nesnesl, ale jinak... Bavim se samozrejme o soukromem zivote, v tom pracovnim je treba brat na okoli vetsi ohledy.
Proto jsem take kdysi sahl po 130i misto 350Z, i kdyz to vetsina lidi nechapala. Ja jsem nikdy nelitoval. Show zadna, ale to svezeni...
Mne je prakticky jedno, jako co v aute vypadam. Ma to samozrejme sve limity, Fiat 500 Barbie bych asi nesnesl, ale jinak... Bavim se samozrejme o soukromem zivote, v tom pracovnim je treba brat na okoli vetsi ohledy.
Proto jsem take kdysi sahl po 130i misto 350Z, i kdyz to vetsina lidi nechapala. Ja jsem nikdy nelitoval. Show zadna, ale to svezeni...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
pjanda píše:KoPP: Ze showfaktoru je treba vyrust Vazne... Nakonec s autem jen jezdite, cokoli ostatniho drive nebo pozdeji prestane hrat roli.
Tak tak showfaktor je u nás ceněným parametrem v záplavě podnikatelů tak tak splácejících svůj zdrcující leasing na X6:)
P.S. - Já si myslím, že e46 kupé facelift mpacket nevypadá vůbec oldschool, ale spíše taková klasika, která nikoho nemůže urazit.
Ale ty ceny za E46 jsou opravdu dost vysoké. Ve srovnání třeba s Alfou GT 3.2 V6, která IMHO nejede o nic hůř, jen zkrátka nemá zadní náhon (a budiž, trochu víc žere)...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Yngwie: Pro me je M3 E46 porad krasne auto A pochybuji, ze nekdy bude osklive, je to uz dnes klasika...
Skanz3n
Skanz3n
a je to skutocne nevyhodabeaumont píše:jen zkrátka nemá zadní náhon...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
tak tak, M3 bude pořád krásná a pro mě je hned na druhé místě poFL sedan s Mp
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
No to bych u 350 PS auta sakra rekl. Beaumontuv pohled zavani (jinak vylecenym ) Alfanatismem, GT 3,2 a M3 podle me nejsou vubec auta z jedne ligy. Tam kde GT konci M3 zacina...merlin píše:a je to skutocne nevyhodabeaumont píše:jen zkrátka nemá zadní náhon...
Ale mozna to zavani (davno vylecenym ) BMW fanatismem
Skanz3n
Skanz3n
Pro mě ne, já mám FWD dokonce raději, ale někdo to vidí jinak...merlin píše:a je to skutocne nevyhodabeaumont píše:jen zkrátka nemá zadní náhon...
pjanda: Já nesrovnával GT s M3, nýbrž s 330i E46 a to už je srovnatelné velmi dobře. Jinak E46 se mi taky líbí, o tom žádná, ale Alfa je IMHO přece jen o kousek hezčí
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Zdravim,
zajimave tema, myslim, ze z toho vyberu neudelas chybu s nicim.U me bylo podobne dilema, jen jsem se nadchnul pro 335Ci a chybel jen kousek a malem jsem ji mel Ted nelituji, ceny jsou dost dole, skoro pobobne, jako za M3 E46, to byl pro me hlavni konkurent... E46 proto, ze se tam vzadu da sedet, i kdyz nemam rad v coupe lidi v zadu, nebo spis obecne me vadi lidi v zadu, hlavne pak auto vubec nejede, ze O zminenych vozech se zde dost napsalo, vicemene souhlasim, Z4M pokud chces auto jen pro zabavu je fakt asi nej, i kdyz vypada, jak vypada... Sam tedy nemam prioritu v tom, jak auto vypada, spis, jak se v tom svezu atd.Obcas jezdim upravenou feldou 1.6i a kazdy se me smeje, ale ja se v tom svezu, je to hezky prevlek do mesta
Co kdyby nekdo zkusil zahrnout do srovnani M3 E36 - 3,2 vim, ze e46 je jinde, zase o kus dal, v porovnani je dost tuha atd.
Pro me je e36 zajimava, ten jeji projev je dost umocneny, pocitove fakt zajimava.Ovsem bezpecnost nic moc a najit hezky kousek to je dost narocny, jen by me zajimalo, jak to zde vidi mistni znalci Snad to neni moc OT...
zajimave tema, myslim, ze z toho vyberu neudelas chybu s nicim.U me bylo podobne dilema, jen jsem se nadchnul pro 335Ci a chybel jen kousek a malem jsem ji mel Ted nelituji, ceny jsou dost dole, skoro pobobne, jako za M3 E46, to byl pro me hlavni konkurent... E46 proto, ze se tam vzadu da sedet, i kdyz nemam rad v coupe lidi v zadu, nebo spis obecne me vadi lidi v zadu, hlavne pak auto vubec nejede, ze O zminenych vozech se zde dost napsalo, vicemene souhlasim, Z4M pokud chces auto jen pro zabavu je fakt asi nej, i kdyz vypada, jak vypada... Sam tedy nemam prioritu v tom, jak auto vypada, spis, jak se v tom svezu atd.Obcas jezdim upravenou feldou 1.6i a kazdy se me smeje, ale ja se v tom svezu, je to hezky prevlek do mesta
Co kdyby nekdo zkusil zahrnout do srovnani M3 E36 - 3,2 vim, ze e46 je jinde, zase o kus dal, v porovnani je dost tuha atd.
Pro me je e36 zajimava, ten jeji projev je dost umocneny, pocitove fakt zajimava.Ovsem bezpecnost nic moc a najit hezky kousek to je dost narocny, jen by me zajimalo, jak to zde vidi mistni znalci Snad to neni moc OT...