Citfin.czHondaMan píše:Jak nejlevněji poslat jednotky tisíc EUR z AirBank na CZK účet u KB?
Jak AB tak KB mají kurz, že mě vyjde lépe si předplatit Prémium u Revolutu, ale určitě existuje i něco jednoduššího/levnějšího... nějaká zkušenost s Transferwise?
Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Listok za parkovanie od mestkej policie, zastrceny za stieracom, s tym ze priestupca sa ma dostavit do 8dni
Na slovensku
Odfukol vietor?
Na slovensku
Odfukol vietor?
Pokud na Slovensku bydlíš, tak bych se dostavil, stejně tě obešlou. Pokud bydlíš jinde, tak to vyhoď.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Napomenutie... Ak mam byt doslovný tak:
Maju v pici chodit kontrolovat auta, ale ked ludia zavolaju tak musia prist a dat listocek, inak sa stazuju
Policajt so zdravym rozumom, cenim
Maju v pici chodit kontrolovat auta, ale ked ludia zavolaju tak musia prist a dat listocek, inak sa stazuju
Policajt so zdravym rozumom, cenim
ZELENÁ PAPÍROVÁ převozní značka.
1) mohu ji použít v zahraničí v EU, tedy PL, když s ní pojedu čistě jen od prodejce nového vozidla do místa registrace v CZ?
Dle technika na dopravce ano, dle tohoto článku ne.
Důležité je, že se bavíme o tom, že já mám ČESKOU ale pojedu z PL. Nebudu mít POLSKOU.
1) mohu ji použít v zahraničí v EU, tedy PL, když s ní pojedu čistě jen od prodejce nového vozidla do místa registrace v CZ?
Dle technika na dopravce ano, dle tohoto článku ne.
Důležité je, že se bavíme o tom, že já mám ČESKOU ale pojedu z PL. Nebudu mít POLSKOU.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
pojedeš z PL od prodejce a budeš mít českou převozku?? To samotné už asi košer nebude...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Stihl jsem vývozní PL a byl klid. Ale co jsem četl zákon CZ, tak v CZ by to asi bylo gut, protože bych jel z místa prodejce do místa registrace a byl na CZ území.
Akorát jsem neměl čas zjistit, jak to je v PL zákoně a kolega z PL je zrovna kdesi u moře, tak nevím.
A poláci to řeší tak, že musíš uhradit co je napadne a pak jdeš podat reklamaci na služebnu a na to fakt čas nemám
Akorát jsem neměl čas zjistit, jak to je v PL zákoně a kolega z PL je zrovna kdesi u moře, tak nevím.
A poláci to řeší tak, že musíš uhradit co je napadne a pak jdeš podat reklamaci na služebnu a na to fakt čas nemám
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Víte někdo, jak je to s otevírací dobou obchodu v Rakousku? budu tam přes Vánoce, 26. se vracim a řeším, jestli budu schopen po cestě zpět někde nakoupit. Ostatně, má někdo zkušenosti, jak přes svátky jedou ve střediscích restaurace?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
26. budou mít v A tutově všechny obchody zavřeno.
Restaurace ve střediscích bývají otevřené, resp. mohou být. Záleží na provozovateli.
Restaurace ve střediscích bývají otevřené, resp. mohou být. Záleží na provozovateli.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time