kuju...beru na vedomi...driver píše:Něco podobnýho naštuduj
Lyžárna
Re: Lyžárna
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
Lekce 2:
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Chjo, no, podle rosniček to letos na prkna před vánoci moc nevypadá, nasypat (tady u nás) moc nemá, na Chopku jezdí enem Biela Puť, v ta3 cosyk málo na Štrbském (sic mám šikovnou sezonku 2019/2020, nevidím smysl ftym tam jet quli takovým přeplněným buzerplacům).
Kéžby aspoň zlomená noha to dosypala (cosyk umělého už tam nasypané má) a pustil to.... kéžby.
Chjo no. A oster-reich už do vánoc nedám (musím taky někdy pracovat...)
Vidím to bledě....
Kéžby aspoň zlomená noha to dosypala (cosyk umělého už tam nasypané má) a pustil to.... kéžby.
Chjo no. A oster-reich už do vánoc nedám (musím taky někdy pracovat...)
Vidím to bledě....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
No to mi ani neříkej, to je na mašli.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Samozřejmě chápu že ne každý je úchyl na sních a prkna jako já....
PP, zavzpomínej, už taky pamatuješ nějaký pátek. Přece v prosinci jsme toho v našich končinách nikdy moc nenajezdili, až na pár vyjímek. Ale současná mediální masáž vyžaduje lyžování už v listopadu a slavení Vánoc od října
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Moje zkušenost za skoro 50let na prknech (tyjo, to je hrůza, dyž to číslo člověk vidí napsané, opravuju, jen 49 a půl ) je: "Co v beskydech neodlyžuješ do vánoc, už neodlyžuješ."
Jo, byly roky, kdy první prkna až v ledencvi, ale taky roky, co sme od 1. listopadece to brousili až do dubna.... kdeže ty sněhy sou.....
Jo, byly roky, kdy první prkna až v ledencvi, ale taky roky, co sme od 1. listopadece to brousili až do dubna.... kdeže ty sněhy sou.....
Nj, holt Beskydy jsou vyšší a severněji než Šumava. Tam jsme toho jako študáci moc do Vánoc nenajezdili. Ochlazení přišlo vždy až s novým rokem.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Ty jo, je to mnou špatné.
Sem fčíl servisoval juniorovy kameňačky - hned po příletu z UK jede do Altvatergebirge na instruktorák a jelikož nenisu to bílé, nechce brát fajnové prkna a - nic to se mnú nedělalo, žádné cloumání absťákem.
To je zlé....
Sem fčíl servisoval juniorovy kameňačky - hned po příletu z UK jede do Altvatergebirge na instruktorák a jelikož nenisu to bílé, nechce brát fajnové prkna a - nic to se mnú nedělalo, žádné cloumání absťákem.
To je zlé....
Juhuhů!
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)