Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
No hroty - to tak leda Norsko, Finsko, SSSR ne?
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Estonsko.
Uz jedu snehem a ledem asi 2h a pohoda. S udrzbou si tu moc hlavu nelamou, obcas projede pluh, ale sypou jen kopce, kterych je tu malo a velky krizovatky.
Uz jedu snehem a ledem asi 2h a pohoda. S udrzbou si tu moc hlavu nelamou, obcas projede pluh, ale sypou jen kopce, kterych je tu malo a velky krizovatky.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Neexistuje nakej hack jak zaridit, aby byly IQ svetla furt zapnuty po nastartovani v rezimu dalkovych svetel? V nastaveni jsem to nikde nenasel.řidičBOB píše:tak jsem se dneska zaměřil na fci LED Matrix světel - v porovnání s Touaregem. Svítí to na potkávačky velmi dobře. DLA dálkové fungují také, ale je vidět, že Passat mí méně segmentů a také, že elektronika je o chlup pomalejší. Jinak ale nemám námitek.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Na poslední služebce sem se (u jednoho nejmenovaného zákazníka) dozvěděl, že (minimálně vrcholné verze) elektrických VW I.D. mají nějaký (vypadá to, že zcela zásadní?) problém s chlazením baterií a je (prý) stop stav na jejich prodej..... víc nevím a odkud to mám taky neřeknu... ale jinak VW 2020 očekává (podle požadavků na výrobu toho chlazení) cca dvojnásobné prodeje (počty prodaných kusů) I.D. než 2019.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Vw t6, najazdene 60k km, asi 2,5roka
Nieco dost vyrazne huci od kolies, hluk podobny ako robia offroad pneumatiky
Pneumatikami to nie je, brzdami tiez nie, v okoli kolesa je rozmetana vazelina... Cize asi ložiská
Buduci týždeň to ide do servisu
Otazka: Vztahuje sa na to zaruka? Loziska mi uplne ako spotrebak neprídu
Nieco dost vyrazne huci od kolies, hluk podobny ako robia offroad pneumatiky
Pneumatikami to nie je, brzdami tiez nie, v okoli kolesa je rozmetana vazelina... Cize asi ložiská
Buduci týždeň to ide do servisu
Otazka: Vztahuje sa na to zaruka? Loziska mi uplne ako spotrebak neprídu
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě si Transporter T6 opět zastavil. Prostě chcípnul za jízdy a už nenastartoval. Odtah do servisu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
je smutne ze ked clovek vedla seba postavi T4 a T6, tak sa mu z tej T6 chce plakat
vsetko o polovicnej hrubke, plastove diely miesto hrubeho plechu
a na to ze je to nove a uz sa to sere radsej ani nemysliet, lebo je cloveku smutno
pokrok nezastavis
vsetko o polovicnej hrubke, plastove diely miesto hrubeho plechu
a na to ze je to nove a uz sa to sere radsej ani nemysliet, lebo je cloveku smutno
pokrok nezastavis
Rozmetana vazelina je vetsinou spis od poloos, nejsou manzety KO?
Pozriem zajtra po svetle
Ono vazelina bola v okoli prednych kolies, a bzuci to (aspon si myslim) od zadnych
Takze to moze byt oboje zaroven
Ono vazelina bola v okoli prednych kolies, a bzuci to (aspon si myslim) od zadnych
Takze to moze byt oboje zaroven