Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Tvl, to jsou story
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Hlavně, že rozesílají pozvánky na STK
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Jak velké ráfky má turek? My máme svoje mašiny a všechny auta si děláme sami. Do včerejška v pohodě, než jsem dal přezout Forda, vyvažovačka po každém nasazení hlásila jiné hodnoty. Naštěstí servis dorazil do hodiny. Stroj je v cajku, ale na velké, těžké kola Forda, je třeba mít už speciálnější kužel. Vyvážili to, jak to šlo, není to úplně stopro, ale dá se s tím valit i po dálnici. V týdnu se staví, doveze upínací kužel a uvidíme.honziss píše:Tak jsem byl vcera s touaregem poprvy na dalnici od ty doby co mi ho u klokocky na 3x predacali po oprave a prezouvali na zimni pneu (=2200,- vc DPH, bez uskladneni + jako bonus odreny rafky). Od 120 kmh vejs, vibrace jak prase.
Dneska v pneuservisu: LZ kolo 50g na jedny, 80g na druhy strane a na rafku ani zavazi
Kdyztak nad tim premejslim, v tom servisu ma tom aute jeste neudelali ani jednu vec dobre, tvl proc ja?
Takže pokud nepoužil servisák správné upnutí, tak velké kolo těžko dobře vyváží.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
18" ...ty nejmensi co jsou na tom aute standard, guma 255/60...fakt to neni zadnej extrem, na dnesni dobu uz pomalu velikostni podprumer.M.Z. píše:Jak velké ráfky má turek? My máme svoje mašiny a všechny auta si děláme sami. Do včerejška v pohodě, než jsem dal přezout Forda, vyvažovačka po každém nasazení hlásila jiné hodnoty. Naštěstí servis dorazil do hodiny. Stroj je v cajku, ale na velké, těžké kola Forda, je třeba mít už speciálnější kužel. Vyvážili to, jak to šlo, není to úplně stopro, ale dá se s tím valit i po dálnici. V týdnu se staví, doveze upínací kužel a uvidíme.honziss píše:Tak jsem byl vcera s touaregem poprvy na dalnici od ty doby co mi ho u klokocky na 3x predacali po oprave a prezouvali na zimni pneu (=2200,- vc DPH, bez uskladneni + jako bonus odreny rafky). Od 120 kmh vejs, vibrace jak prase.
Dneska v pneuservisu: LZ kolo 50g na jedny, 80g na druhy strane a na rafku ani zavazi
Kdyztak nad tim premejslim, v tom servisu ma tom aute jeste neudelali ani jednu vec dobre, tvl proc ja?
Takže pokud nepoužil servisák správné upnutí, tak velké kolo těžko dobře vyváží.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Nicmene hned jsem do klokana poslal foto vyvazovacky a scan faktury a budu to chtit zaplatit
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Tak 18 opravdu nejsou nic, s čím by si neměli poradit. Ono ty salony jsou občas velký, naleštěný prd a pod pozlátkem, se šetří na vybavení, kalibracích a hlavně na lidech.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
To mi připomíná: Tu svoji storku s brzdama jsem vykládal kamarádovi, servisakovi. A on mi povídá, že hele vole čemu se divíš? Oni jsou zvyklý na freecooliny pražský, ty zaplatí co se jim řekne a nepremysli o tom. Tak to zkusili.
Pak jsem tu storku vykládal rodilemu prazakovi, s novou 320d. Ten mi povídal, že mění co 20kkm předek zadek, že mu to v servisu dycky řeknou.
Pak jsem tu storku vykládal rodilemu prazakovi, s novou 320d. Ten mi povídal, že mění co 20kkm předek zadek, že mu to v servisu dycky řeknou.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Ja myslim, ze jsou spis nauceny od firemnich zakazniku, strednich a vetsich firem. Tam vetsinou neni zajem to resit nebo to plati leasingovka, apod..
+ lamy co tomu nerozumi a soucasne penize moc neresi
Ale muj tata je celej zivot mechanik, ja sam jsem se v servisu nabrigadnicil az az kdysi, navic se v automotive, primo u zdroje pohybuju uz skoro 20 let = chapu, ze jsem hotovy peklo pro beznyho prijimaciho technika
+ lamy co tomu nerozumi a soucasne penize moc neresi
Ale muj tata je celej zivot mechanik, ja sam jsem se v servisu nabrigadnicil az az kdysi, navic se v automotive, primo u zdroje pohybuju uz skoro 20 let = chapu, ze jsem hotovy peklo pro beznyho prijimaciho technika
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Dal jsem ducato do servisu neautorizaku, svitil tam vrtulnik, neprobihala regenerace dpf, pry spatne teplotni cidla kolem dpf, vymenili, nepomohlo, mesic se v tom vrtali, vyloucili cokoliv kolem elektriky, nevyresili, vratili nam to neopravene. Dovezl jsem to do autorizaku, za 2 dny opraveno- vymenili teplotni cidla kolem dpf.
Takze aktualne teda servis fiat ale ten prijimaci technik...
Takze aktualne teda servis fiat ale ten prijimaci technik...
Pravda vyděsí
V kterém Fiatu jsi byl. Já jezdíval do AF Centrum v OV a tam byli dobří exoti. Chtěl jsem u nich vzít kdysi Ducato 2,3 (nakonec jsem koupil Jumper 3,0) a říkám, že ten interval 40tkm je masakr a že ho zkrátím. Prý zbytečný, ty auta jsou na to stavěný...
U Fiorina mi nchtěl cca 14 dní po záruce uznat únik oleje z vany, přitom auto bylo u nich měsíc zpět na garančce. To víte pane, ta tu dobu se mohlo stát cokoliv, u nás to bylo ok
U Fiorina mi nchtěl cca 14 dní po záruce uznat únik oleje z vany, přitom auto bylo u nich měsíc zpět na garančce. To víte pane, ta tu dobu se mohlo stát cokoliv, u nás to bylo ok
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3