Za kolik jezdíte s benzínem?
Re: Za kolik jezdíte s benzínem?
to musela být teda voser cesta
cos komu udělal, že ti půjčil AMG a nutil tě jet předpis?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Předseda: Byla jeli jsme tři podobná auta, dost často chtěl někdo závodit (až mne to překvapilo), a my si jeli těch 130 tempomat
Stepan: no, nenutil, ale tu rakouskou pokutu nechceš....nicméně od hranic par hezkých míst bylo
Stepan: no, nenutil, ale tu rakouskou pokutu nechceš....nicméně od hranic par hezkých míst bylo
mě C63s bavilo dost. A musím přiznat že jsem byl hodně překvapen prostorností. Na ty zadní sedačky se člověk v pohodě vešel.
V těch verzích aby se čert vyznal
Chceš jízdní režimy na volatu nebo stereokameru? Vyber si, buď jedno nebo druhé...
Chceš jízdní režimy na volatu nebo stereokameru? Vyber si, buď jedno nebo druhé...
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Plne nalozenej Touareg z Prahy na Dachstein (Ramsau) za 8.7 pri prumeru 90kmh. Poslednich 70 km po snehu a uplne poslednich 20 km na prazdny klikaty silnici, coz zhorsilo prumer cely cesty o 0.3
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Byla to couracka s davem, byl provoz jak blazen a tady v AT visi radar snad na kazdym druhym sloupu Kazdou zimu je to citelne horsi a horsi..řidičBOB píše:tady se vytrácí smysl dieselu...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
to me dost desi, pristi sobotu me taky ceka cesta do alp a jak se znam, s deckama za zady se prestanu kontrolovat uz u brna.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou