BMW Divize
Re: BMW Divize
a teď mi řekněte, komu z vás kdy někdo zkoumal, jestli je na čelním skle vůbec skutečná dalniční známka, natož pak jak je nalepená
Já už na dálnici několikrát viděl PaCha s dalekohledem anžto krz něj čuměl, esli auta mají nálepky....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
No jasně, ale z té dálky, s tím vybavením, na jedoucím autě - je schopný rozeznat umístnění nálepky, která barvou a tvarem zhruba odpovídá aktuálně platné CZ dálniční známce, víc nic.
Ja jednou dostal na benzince v rakousku pokutu za propadlou znamku. Hlidka chodila od jednoho auta k druhymu a kontrolovala aktualnost znamekjanjan píše:a teď mi řekněte, komu z vás kdy někdo zkoumal, jestli je na čelním skle vůbec skutečná dalniční známka, natož pak jak je nalepená
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Ted jsem zjistil, ze tohle byl muj prvni prispevek od 10.3.... wow
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Tak a máš zarobené, zas si dej půl roku klid.
Já ještě u nás nezažil, že by čuměli podrobně na známku. Když ji vidí dalekohledem, tak cajk.
Já ještě u nás nezažil, že by čuměli podrobně na známku. Když ji vidí dalekohledem, tak cajk.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Mam si zas na pul roku lehnout do nemocnice? Dekuji nechciM.Z. píše:Tak a máš zarobené, zas si dej půl roku klid.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Ne v aute.. jel jsem jako spolujezdec na 4 kolcemattonecz píše:snad si neboural
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
když jsem jel naposledy na čtyřkolce já, tak jsem pokátil takovej roztomilej stromeček, tak půlmetr v průměru. bych to zakázal, krámy nebezpečný
právě z nemonice by mělo bejt spousta času na postování píčovin na internet ne?
právě z nemonice by mělo bejt spousta času na postování píčovin na internet ne?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))