![Hmm... :-?](./images/smilies/39.gif)
VZKAZY
Re: VZKAZY
Bohužel některé značky, hlavně ty z Asie, automaticky zapnout světla při aktivovaných stěračích prostě neumí. Naše Mazda je v tom bohužel důkazem. V roce 2019 smutné no. ![Hmm... :-?](./images/smilies/39.gif)
![Hmm... :-?](./images/smilies/39.gif)
MG ZR MK2 105 - už není
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano, dneska jsem se na to zaměřil - všechno v mlze na SPDS Hnůjdaj a Kia.
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
V řadě za sebou stala Fkova X6 a BRZ. Z baráku vyšly dvě adeptky na profesionální manželky kolem 30 let. A odjely v BRZ. To mi spravilo den ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Já si tak dnes dopoledne mašíruju po bavorské vesnici, ze hřbitova vyjde mladá paní a na parkovišti nastoupí do krásné modré miaty NC. Za mě potlesk ![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Neznámému výherci 1/4mld v neděli ve Sportce: přiznávám, sedla na mě závist, a to i přesto, že nesázím, jen pro ten pocit mít (a nemít) čtvrt miliardy... ![Blushing :ymblushing:](./images/smilies/9.gif)
![Blushing :ymblushing:](./images/smilies/9.gif)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Prodej firmu a je to. Pak poznáš ten pocit ![Ha ha :))](./images/smilies/21.gif)
![Ha ha :))](./images/smilies/21.gif)
Prodat firmu, to by mi bylo následně líto, ale přijít zničehoznic k 250mega by se mi líbilo - do doby než by mě od radosti yeblo.... ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Ja bych se bavil tim, jak by to na me nikdo nepoznalpavproch píše:Prodat firmu, to by mi bylo následně líto, ale přijít zničehoznic k 250mega by se mi líbilo - do doby než by mě od radosti yeblo....
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Nad tím, co bych dělal sem nikdy nepřemýšlel, ani nad tím maskováním, vždycky sem skončil u dobrého pocitu a následného yebnutí od radosti..... ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Jediny rozumny co me napadlo, ze bych si nasel nakou zajimavejsi praci co by me opravdu bavila a bylo min stresu, bez ohledu na penize, kde bych mel vic volnyho casu, ale to je skoro nerealny najit, takze bych stejne asi delal furt to samy ![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k