Škoda Auto obecně
Re: Škoda Auto obecně
Ok, já si to Tvé vysvětlení už nepamatoval. Budu to sledovat a dyž bude dál trollit, tak mu ho taky yebnu.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
1.5 TSI 6q nebo 1.6 TDI 5q?
Potřebuju pro kolegu koupit "levnou" Octu. Nákladově jsou na tom ta auta při nájezdu 30tKm v podstatě stejně.
Za mě je správnou volbou TSI. Vyšší výkon, 6q převodovka a nižší nákupka. Jediné co mě odrazuje je pověst motoru. Je to už lepší, nebo pořád stejné?
Potřebuju pro kolegu koupit "levnou" Octu. Nákladově jsou na tom ta auta při nájezdu 30tKm v podstatě stejně.
Za mě je správnou volbou TSI. Vyšší výkon, 6q převodovka a nižší nákupka. Jediné co mě odrazuje je pověst motoru. Je to už lepší, nebo pořád stejné?
2.9T RWD
Podle vseho se to nejak resilo a ty novy kusy uz by to snad mely mit ok. Na cast aut dali svolavacku a tem starsim prehravali sw kdyz s tim majitel dojel na bezny servis. Tenhle podivny pristup a mlzeni na zacatku me ovsem stve.
I kdyz se majitel stara a obcas checkuje servis dle VIN na webu vyrobce, tak je mu to prd platny.
I kdyz se majitel stara a obcas checkuje servis dle VIN na webu vyrobce, tak je mu to prd platny.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
To už nemyslíš vážně. Ty hodíš čtvrtletně na technické konference všech jednotlivých značek a jsi seznámen se všemi TPI že nemáš obavy vynášet takové komentáře?
Já bych byl kapku zdrženlivější.
Já bych byl kapku zdrženlivější.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Obavy nemam, protoze tento postup byl publikovan v servisnich datech (ktera si plati napr. i nektera ceska automobilova media) a pak jsem si to take empiricky overil pomoci vetsiho poctu VIN dotcenych vozidel/motorizaci.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
existuji nejake proflakle problemy s preFL Yettim? ta 1.8TSI v nem predpokladam je to "spatne" TSI
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ja ked sa rozhodoval medzi XV a Yetim, tak som niekde nasiel ze od kw 45/2011 by mal byt 1.8 TSI s najnovsim/najspolahlivejsim typom rozvodov a taktiez uz s inymi piestnymi kruzkami takze by nemalo tak trpiet na spotrebu oleja...
Pripadne treba najst auto, ktore ma tie nove rozvody (auto ktore prezilo do dnes ich asi mat uz bude) a ktore bolo pretesnene na zaruku (takych asi moc nebude, treba hladat auto nejakeho zamestnanca SA ).
Take auto som ale za ten cas hladania nenasiel a nakoniec skoncil s XV...a vsetci vieme jak to dopadlo...
Pripadne treba najst auto, ktore ma tie nove rozvody (auto ktore prezilo do dnes ich asi mat uz bude) a ktore bolo pretesnene na zaruku (takych asi moc nebude, treba hladat auto nejakeho zamestnanca SA ).
Take auto som ale za ten cas hladania nenasiel a nakoniec skoncil s XV...a vsetci vieme jak to dopadlo...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
hledam male 4x4 s benzinovym motorem a taznym a Jimny je prilis maly. XV jsem zavrhl po tve zkusenosti, jako alternativu jsem vymyslel prave Yettiho. v Nemecku je jich docela dost a nemam pocit, ze by tam byly tak vysponovane ceny jako tu.
Autoforum.cz
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
SX4?
Ale Yeti je kazdopadne fajn volba, a do teraz lutujem ze som nehladal viacej. Je s nim celkom prdel
Ale Yeti je kazdopadne fajn volba, a do teraz lutujem ze som nehladal viacej. Je s nim celkom prdel
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
PreFL má i ta kulatá světla. Přišlo mi to originální v dnešní jednotné nudě. Obojí (Yeti i SX4) jezdí v D dost, aby bylo z čeho vybírat.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.