BMW Divize
Re: BMW Divize
Jistě, kola jsou velice ošemetný artikl. Kupující s vidinou všech těch potenciálně vymetených děr je ochoten dát jen zlomek ceny. Pokud tedy na prodej nespěcháte, asi se s cenou nesejdeme. Nevadí, stejně by dle mého soudu 320d s kolama od M3 hlasitě křičela "TUZING!"
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Arnie: Nespecham, spise uz jsem je odepsal, ani je uz nikde nenabizim To jen ze jste se ptal... Kolik byste za ne dal? Tim to muzeme rychle uzavrit
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Vratime se zase trochu k veci Delsi video s Chrisem Harrisem v M5 a jeho poznatky z ledu Je to stare (tedy vydane je to nove, ale je to zjevne tataz prilezitost, k niz Harris sam neco vydaval uz nejaky mesic zpet), auto bylo v mezicase predstaveno, ale par informaci to skyta i tak...
Skanz3n
Skanz3n
Dal bych 6000. Uzavřeno
Tak jsem si dneska vzal na celý den 330i a zas budu tak dva dny nasranej ve 120d, než si zvyknu zpátky na kamna. Ale zas mám pár hezkých videí. To auto (330i) má geniální zvuk...
huraaa, //Myš zije, hezky papa a vubec se ji zase na svete libi. a mne s ni.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Koukam, ze se nam tu z toho stal takovy Twitter a ne forum Tak ja zkusim navazat:
Arnie: Byl bych se spokojil se sedmi, tak to jsme se minuli jen o malo
vasco: Mmotor je v 330i porad skvely, to se musi nechat... Kez by se to dalo rici o 120d
mmira: Vhodna prilezitost ji protahnout nach Telc...
Arnie: Byl bych se spokojil se sedmi, tak to jsme se minuli jen o malo
vasco: Mmotor je v 330i porad skvely, to se musi nechat... Kez by se to dalo rici o 120d
mmira: Vhodna prilezitost ji protahnout nach Telc...
Skanz3n
Skanz3n
pjanda: Tak to bych se asi ukecat nechal. Jaké jsou to přesně rozměry? 8x18 vpředu a 8,5x18 vzadu?
To budu muset zjistit, ale cekam, ze budou vsechna stejna a tak 8"... Overim o vikendu, mam je ulozene jinde nez kde jsem ted.
Skanz3n
Skanz3n
Pokud budou všechna stejná, tak tím líp. Jezdíte občas někam blíže k Brnu, třeba aspoň do té Telče?