uz mas eds phase2?Shr3k píše:To je ale parta. Motor, co se prodává X let a nemaj na to palivák...
Opel obecně
Re: Opel obecně
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Jo, na apríla jsem přikúpil.
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Po výše zmíněných zkušenostech bych ji už ani zkoušet nechtělHondaMan píše:Ještě musím vyzkoušet GSI.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Zajda: To auto, byť má pár much, je velmi dobré. Problém je kombinace LeasePlan a neschopný servis. Ostatní Insignie ve firmě fungují slušně.
Pro hovoří především cena. Alltrack, srovnatelný s mým Country tourerem, stijí asi o 250 více. Mezi Passatem BiTDI v R-line a Insi GSI bude rozdíl imho podobný. A další konkurence? Když jsem kupoval já, tak v podstatě nikdo jiný (kromě Passatu) nenabízel schopné LED-matrix světla, adaptivní podvozek a dobré sedačky.
Pro hovoří především cena. Alltrack, srovnatelný s mým Country tourerem, stijí asi o 250 více. Mezi Passatem BiTDI v R-line a Insi GSI bude rozdíl imho podobný. A další konkurence? Když jsem kupoval já, tak v podstatě nikdo jiný (kromě Passatu) nenabízel schopné LED-matrix světla, adaptivní podvozek a dobré sedačky.
2.9T RWD
Ono obecne Leaseplan jsou v servisovani pronajatych vozidel asi nejhorsi, co jsem zazil. V 80tkm vymena jednoho tlumice, protoze druhy netece, rozvody se zasadne delaji bez vodni pumpy, doporuceme svarovani na podvozkovych dilech, misto vymeny a podobne lahudky jsou na dennim poradku. Kdyz clovek rekne, ze ty nejlevnejsi tlumice, ktere oni chteji, (starline) se dodavaji v paru, tak reknou, at si ten druhy necha servis na sklade. Neautorizovne servisy, co s nimi resi auta starsi dvou let, by o tom mohly psat knizky
Na 2. pokus mi odpověděli z Opelu.
"Vážený pane, omlouváme se, čekáme, nemůžeme Vám pomoc, děkuji za pochopení."
No ty vole...
"Vážený pane, omlouváme se, čekáme, nemůžeme Vám pomoc, děkuji za pochopení."
No ty vole...
2.9T RWD
Neboj, po svátkách se snad dočkáš.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tak se mi dnes vrátil. Snad chvíli vydrží.
Přes 3 měsíce čekání na těleso pal. filtru.
Přes 3 měsíce čekání na těleso pal. filtru.
2.9T RWD
No vidíš, jakého ti pěkného ježíška kluci nachystali
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT