ale tos nebyl jen tak z ulice ne?retron píše:na novou A4 B9, když byla nová mi nabízeli 21%
Audi klub - pro ty, co chteji Auto
Re: Audi klub - pro ty, co chteji Auto
Zrovna probíhají na A4 akční slevy Kolik záleží asi na jednání, oni chtějí podpořit prodej, tak můžeš zkusit.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
měl jsem od nich dvě auta, ale jinak víceméně z ulice v době kdy měli jedno na showroomu a jedno předváděcí, samotného mě to překvapilo, ale moc se nedivím B9 mě nijak neoslovila a ještě vypadá a působí menší než B8Předseda píše:ale tos nebyl jen tak z ulice ne?retron píše:na novou A4 B9, když byla nová mi nabízeli 21%
Tadyhle na videju je vidět, že RS3 má zezadu po stranách po jednom oválném laufu. Onehdá sem jel za (jinou) RS3 (I/56 okolo přehrady Šance) a ten měl jeden dvojitý lauf vlevo vzadu, jinak ale vypadal přesně jak ta RS3 ve videju (znak RS3 na prdelce, tmavší kola asitak 18-19", difuzor vzadu, plasty atd). Bůhví ale, co to bylo za motorizaci, sice mu to prskalo do výfuků fest, aji pěkný zvuk to vydávalo, ale v bramboru2 sem ho bez problema uvisel, při zrychlování mi mezi 60-90 lehce odskakoval, jinak sem mu ale fpoho stíhal.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
prva rs3 mala dvojkoncovku nalavo
Aha, kuju. Tak to asi byla nefalšovaná RS3, ale s lemplem / opatrným řidičem, když sem mu stíhal.
nová S8, 0-100kmh 3.5sec zesil si zvuk!
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak A4 mi tento vikend oslavila 100000km a pomaly to bude uz rok co ju mam a zatial (klop, klop) je to aspon pre mna najlepsie a najkomplexnejsie auto ake som mal tu cest dlhodobejsie poznat a neviem ci sa mi ho podari raz adekvatne nahradit
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Užívej si to, takové auto už dnes na trhu není
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
JJ, užívej si to. já si to taky užívám, předpokládám, že nejpoději za 2 týdny oslavím s bramborem2 stejné kulaté výročí.