BMW Divize
Re: BMW Divize
Ne, E90 bych si sveho casu jako novou nekoupil. To byla az volba z nouze pote, co jsem poznal, ze po faceliftu muze byt jeste hure a s F30 to tezko bude lepsi
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Tomu sa hovorí málo predvídavosti
půjde to tam určitě E46 měla trochu větší ETku, tj. pokud jsou z E90, tak budou jen trochu vylezlé... a origo 18" byly na E46 docela zalezlé (ET47+50), jinak třeba kola z 1er tam dáš taky v poho a pjanda je spolehlivý prodejce, můžu doporučitArnie J píše:V typovém listu jedněch kol, který jsem si teď otevřel, se píše:
BMW: S3(E36,E46,E85,E90,E91,E92,E93)
SIZE front [inch]: 8,0Jx18EH2
ET front [mm]: 34
SIZE rear [inch]: 8,5Jx18EH2
ET rear [mm]: 37
PCD [mm]: 5x120
Ø [mm]: 72,6
Bolts/Nuts: Original (M12x1,5 K17)
E46 a E90 tam mají v jedné skupině, tak snad to pude...
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
a jinak to můžeš študovat na http://felgenkatalog.auto-treff.com/
Nahodou stresne okno je prima vec, ja neznasam klimatizaciu...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
OK, loni na garáži byly na prodej za 20, takže letos to bude za 10?pjanda píše:Arnie: Asi ano, jak vidite na prilozene fotce, na E90 jsou trochu utopena, takze na E46 by mohla padnout jak ulita.
Jeste je otazka, jak by to vypadalo Ale jinak jsem je sam pouzival s 225, siroke to neni...
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Arnie: Tak nejak bych to videl, jsou bez gum a vesmes trochu podrena, dostal jsem je k autu uz takova. Pouzivam ted uz jen lehci sady z M3. Ale z dalky to videt neni , nehazi a pokud to pro Vas nebudou nejaka prvorada superkola na oslnovani na plazi , tak je to myslim dobra nabidka...
Skanz3n
Skanz3n
já myslim, že Arnie s tim bude honit parádu na vesnicích, takže IMHO dobrý
Bez gum? Tak to si nemyslím, že by byla nějak výjimečná nabídka. Tyhle repliky stojí nové 14 900 Kč sada.
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Arnie: Gumy z toho v mezicase zmizely A o vyjimecne nabidce nebyla rec
Puvod tech kol ani jejich originalni cenu neznam, vse je k diskusi, ale po prodeji nelacnim, od urcite chvile si je radeji necham. Vsak se muzou hodit, az zas jednou zauraduje nejaka ta dira...
Puvod tech kol ani jejich originalni cenu neznam, vse je k diskusi, ale po prodeji nelacnim, od urcite chvile si je radeji necham. Vsak se muzou hodit, az zas jednou zauraduje nejaka ta dira...
Skanz3n
Skanz3n