whitelist & blacklist
Re: whitelist & blacklist
White: jak ČS nemusím a to tak že velmi, jejich aktuální reklama na internet bankovnictví George a "medvědí pracny" je mé duši stejně dobrá ne-li lepčí než "zahnutý zuby nahoru" od kofoly.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Brašnářství Tlustý - moc pěkné výrobky, možnost široké customizace... Za mne palec nahoru - taková poctivá řemeslná dílna, to se už jen tak nevidí.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Není to o autech, ale... tak nějak by měl (až na malý problémek s platbou) fungovat eshop a lidi v něm (zájem a flexibilita) .... BOVRAM.cz - objednal sem tam nějaké nářadí na dílnu, zvolil sem DPD + online platba kartou a.... jejich GoPay platební brána neumožňuje platbu kartou s 3D secure ověřením, čili platba neproběhla. Ešče než sem jim stihnul napsal emila, volal mi prodejce, že platba ne a že mi pošle zálohovku, během tří minut sem ji měl v mailu a během dalších tří minut zaplaceno a potvrzení zasláno zpět. Fčíl ještě aby to objednané nářadí DPD dovezlo a budu max spokojen.
Ráno white, fčíl black..... posrala se nám jedna rozbrušovačka (asi rotor) - kolega ji odnesl do opravny a tam mu řekli, že ji opraví a že cena opravy bude asi 17set. Nová, ta samá celá rozbrušovačka stojí v eshopech 11 až 13set. Ten kolega málem tu opravu objednal, než sem ho zarazil.... halt je třeba být furt ve střehu....
EDIT: dávám to blacklistu že mi připadá jako od toho opraváře jako nehoráznost nabízet opravu dráž než stojí nová věc (je to zároveň i prodejce nových, takže musí vědět, za kolik se dá pořídit)
EDIT: dávám to blacklistu že mi připadá jako od toho opraváře jako nehoráznost nabízet opravu dráž než stojí nová věc (je to zároveň i prodejce nových, takže musí vědět, za kolik se dá pořídit)
- Lachende Bestien
- Letec
Je pochopitelné, že při jen občasném používání nemá moc smysl kupovat dražší "profi" verze nářadí, ovšem ve firemním provoze používat šuntík za cca 13 set mírně zavání šetřením na nesprávném místě.
A třeba by opravená fleksa vydržela déle než nová, nemluvě o tradičním kapitalistickém bezohledném přístupu k životnímu prostředí a la starý produkt vyhodit a koupit nový. Ovšem pokud nás natolik ovládají peníze, nelze se tomu vůbec divit.
A třeba by opravená fleksa vydržela déle než nová, nemluvě o tradičním kapitalistickém bezohledném přístupu k životnímu prostředí a la starý produkt vyhodit a koupit nový. Ovšem pokud nás natolik ovládají peníze, nelze se tomu vůbec divit.
Palec nahoru pro HP Pivo Holešov, normálně od nich beru pivo na oslavy, teď jsem si pro změnu půjčoval dodávku kvůli stěhování, vytrhli mi trn z paty. Nový velký Transit na 4 hodiny s limitem 100 km za 5kilo, všechno jak na drátkách. A Transit taky pecka, když pominu rozměry tak se řídil jako osobák s bezvadně odladěnými ovládacími prvky a slušným odhlučněním, to jsem fakt nečekal. Zvlášť po nedávném zážitku s 15 let starým Fiatem Hrkáto 2,8 JTD.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Fordy se řídí dobře, podvozky umí i u dodávek.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jeden megaBLACK a myslím, že už tady i byl: Autooutlet - jako s tak povrchním jednáním u prodejce jsem se už faaakt hodně dlouho nesetkal. Nezájem střídal nasranost a nadřazenost. FUCK OFF FOREVER, zmrdi.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tatík tam chtěl zrovna příští týden jet.
A tohle už je druhej negativní komentář k nim.
Co za tím stojí za lidi?
A na co ses chtěl podívat?
A tohle už je druhej negativní komentář k nim.
Co za tím stojí za lidi?
A na co ses chtěl podívat?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
RAM... Člověk ti ani neodemkne auto, projížďka nasrat - až když složíš zálohu, tak ti dovolí se projet autem, které si kupuješ - což mi tedy mmch přijde jako SAMOZŘEJMOST! Dement stál opřenej o auto a koukal na mě, jako na floutka, co se přišel povozit. A to jsem tam přijel (a viděl mě z toho vysedat) autem za 2,5mio.
Tohle fakt ne!
Možná mne to tolik nasralo proto, že jsem tam jel zrovna z nejmenovaného shopu v Pařížské, kde jsem nenechal ani 10% ceny RAM a skákali tedy kolem mne krapet jinak.
Tohle fakt ne!
Možná mne to tolik nasralo proto, že jsem tam jel zrovna z nejmenovaného shopu v Pařížské, kde jsem nenechal ani 10% ceny RAM a skákali tedy kolem mne krapet jinak.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time