VZKAZY
Re: VZKAZY
ještě mi vysvětlete jak je možný že i za deště některá auta jedou na SPDS? Vždyt automaticky se zapnou stěrače tak se zapnou i světla ne? to není žádná těžká věda.. A stejně vždy někoho potkám
když máš ovšem obojí na AUTO...
- GeneHawkins
- Letec
Přesně tak. Do jakéhokoli cizího auta s SPDS sednu, je přepínač vypnutý a nikoli na AUTO...
Tak v dešti nevidím palubovku.. nejde mi do hlavy že si toho nikdo nevšimne. Je to na palici. Obzvlášt když SPDS jsou vpředu a zadek zhasnutý.. taky mňamka.
Nicméně takovým lidem ty xeny do xichtu patří. Buď jsem jen uživatel, tak to nechám na AUTO a nešahám na to. Nebo umím i něco víc než mačkat plyn, a pak není problém ty světla zapnout.
GeneHawkins: proč na to lidi hrabou? Já to mám na AUTO imrvére a snad jediný kdy na to sahnu je jednou za uherák, kdy na někoho čekám, tak abych nesvítil světly, tak si dám jen obrysovky.
Nicméně takovým lidem ty xeny do xichtu patří. Buď jsem jen uživatel, tak to nechám na AUTO a nešahám na to. Nebo umím i něco víc než mačkat plyn, a pak není problém ty světla zapnout.
GeneHawkins: proč na to lidi hrabou? Já to mám na AUTO imrvére a snad jediný kdy na to sahnu je jednou za uherák, kdy na někoho čekám, tak abych nesvítil světly, tak si dám jen obrysovky.
- GeneHawkins
- Letec
Nevím, bojí se, aby jim něco nezůstalo svítit, tak než by si to jednou provždy zjistili, tak radši pokaždé zhasnou...
Já svítím poměrně dost, ale kdykoli se v mlze nebo v děšti v Passatu podívám, jestli už svítí naplno, tak svítí. Podle mě včas.
Já svítím poměrně dost, ale kdykoli se v mlze nebo v děšti v Passatu podívám, jestli už svítí naplno, tak svítí. Podle mě včas.
Světla za deště je obvykle potřeba zapnout v menu.
Jina já jezdím od podzimu do jara na potkávací. Každé druhé ráno jedu v mlze/dešti/sračkách/směhu, tak proč řešit SPDS. Chleba to nežere...
Jina já jezdím od podzimu do jara na potkávací. Každé druhé ráno jedu v mlze/dešti/sračkách/směhu, tak proč řešit SPDS. Chleba to nežere...
2.9T RWD
I kdyz mam IQ svetla zapnuty na auto + detekci spatnyho pocasi, tak v abyc mlze nerozsviti. Proc? Protoze jeden senzor meri mnozstvi svetla a druhej mnozstvi kapek na skle a pri mlze je svetla dost a kapky nejsou.
Ale dnesni ranni D1 byla fakt ocistec - to chvilema vypadalo, ze zadni mlhovka je vstupenka do levyho pruhu
...tak jsem je vsechny bral pravym
Ale dnesni ranni D1 byla fakt ocistec - to chvilema vypadalo, ze zadni mlhovka je vstupenka do levyho pruhu
...tak jsem je vsechny bral pravym
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Ale abych nekrivdil jen cechum - v nedeli jsem navecer vracel z vidne a rakusaci + mlhovky = taky slusna jedlickarna
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to jde, tak to mám taky tak...ale mi s SPDS svítí i zadek na všech autech.GeneHawkins píše:Přesně tak. Do jakéhokoli cizího auta s SPDS sednu, je přepínač vypnutý a nikoli na AUTO...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time