VZKAZY

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: VZKAZY

Příspěvek od řidičBOB »

přesně!
Říkám, že na AUTO režim to potkávačky nesepne.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

ještě mi vysvětlete jak je možný že i za deště některá auta jedou na SPDS? Vždyt automaticky se zapnou stěrače tak se zapnou i světla ne? to není žádná těžká věda.. A stejně vždy někoho potkám :((
janjan
Mistr volantu

Příspěvek od janjan »

když máš ovšem obojí na AUTO...
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

Přesně tak. Do jakéhokoli cizího auta s SPDS sednu, je přepínač vypnutý a nikoli na AUTO...
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

Tak v dešti nevidím palubovku.. nejde mi do hlavy že si toho nikdo nevšimne. Je to na palici. Obzvlášt když SPDS jsou vpředu a zadek zhasnutý.. taky mňamka.
Nicméně takovým lidem ty xeny do xichtu patří. Buď jsem jen uživatel, tak to nechám na AUTO a nešahám na to. Nebo umím i něco víc než mačkat plyn, a pak není problém ty světla zapnout.

GeneHawkins: proč na to lidi hrabou? Já to mám na AUTO imrvére a snad jediný kdy na to sahnu je jednou za uherák, kdy na někoho čekám, tak abych nesvítil světly, tak si dám jen obrysovky.
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

Nevím, bojí se, aby jim něco nezůstalo svítit, tak než by si to jednou provždy zjistili, tak radši pokaždé zhasnou...

Já svítím poměrně dost, ale kdykoli se v mlze nebo v děšti v Passatu podívám, jestli už svítí naplno, tak svítí. Podle mě včas.
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Světla za deště je obvykle potřeba zapnout v menu.

Jina já jezdím od podzimu do jara na potkávací. Každé druhé ráno jedu v mlze/dešti/sračkách/směhu, tak proč řešit SPDS. Chleba to nežere...
2.9T RWD
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

I kdyz mam IQ svetla zapnuty na auto + detekci spatnyho pocasi, tak v abyc mlze nerozsviti. Proc? Protoze jeden senzor meri mnozstvi svetla a druhej mnozstvi kapek na skle a pri mlze je svetla dost a kapky nejsou.

Ale dnesni ranni D1 byla fakt ocistec - to chvilema vypadalo, ze zadni mlhovka je vstupenka do levyho pruhu x_x

...tak jsem je vsechny bral pravym :D
R4...258k
R3...261k
EV...264k
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

Ale abych nekrivdil jen cechum - v nedeli jsem navecer vracel z vidne a rakusaci + mlhovky = taky slusna jedlickarna x_x
R4...258k
R3...261k
EV...264k
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

GeneHawkins píše:Přesně tak. Do jakéhokoli cizího auta s SPDS sednu, je přepínač vypnutý a nikoli na AUTO...
Pokud to jde, tak to mám taky tak...ale mi s SPDS svítí i zadek na všech autech.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět