V Plzni podobné A balíků z US nepřijde ani ta SMS. Kdybych neměl info od celnice, tak nevím nic. Dojdou jen balíky evidované jako cenná zásilka, chtějí se jich zbavit kvůli vyšší ceně.řidičBOB píše:Tak v Pze to už maj víc vychytané - rovnou přijde SMS, že adresát nezastižen (byť je to firma, kde od 7 do 17 je tak 16 lidí) a balík je na poště.
VZKAZY
Re: VZKAZY
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Jako ta instituce je hrozně zkostnatělá, ale jako všude, je to o lidech. Výhodou je být v nějaké prdeli, kde se s doručovatelkama znáte. Balíky nám chodí, jak když bičem mrská, odesílanou doporučenou poštu nám vemou na firmě, stačí jim dát prachy na zaplacení, lístek donesou při další návštěvě. Občas jim akorát hodíme nějaké kafe, nebo vyměníme defekt na poštovním autě
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Vam, co si kazdy den zkracujete cestu z Petrin do Liboce na P6 rezidencni ctvrti a ulici Sestupna: ne, nebudu vam uhybat kdyz jedete po moji strane silnice a je mi uprimne jedno kolik rafku, gum a zrcatek si pri tom znicite. Budu vam to zneprijemnovat kazdy rano, dokud se vam v palicich nerozsviti a nedojde, ze kvuli usetrenym 10s se proste mezi barakama a kolem skolky 80km/h nejezdi.
Lidem ze strednich cech: mlhovky pri posouvani se kolonou v praze? To jako vazne?
Lidem ze strednich cech: mlhovky pri posouvani se kolonou v praze? To jako vazne?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Presne, to takovej chlapik z UPS, ten se sakra snazi aby tam ten balik nechal napoprve...Nomadtruck píše:Stačilo by zavést kolonku na výplatní pásku "PRÉMIE ZA DORUČENÍ"
Tohle jsem jednomu řekl když odcházel a ani se neobtezoval zvonit, jen nechal papír ve schránce..
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Ideální je si volat opětovné doručení a svoz.
Když už na poštu, tak posílat zástup, protože jít tam osobně, tam by chytl infarkt i vrcholový sportovec
Když už na poštu, tak posílat zástup, protože jít tam osobně, tam by chytl infarkt i vrcholový sportovec
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
honziss: dneska jsem jel Turkem a musím říct, že každý okamžitě pochopil, když jsem mu do zrcátek nasmažil ty LED dálky, že mi asi ty zadní mlhovky fakt vadí. Nekecám - každý do 10 s vypínal.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ty mlhovky jsou zlo. Ale co víc - potkal jsem i 2x auta co jela na denní svícení! A ani přes dálkovky to nepochopili. holt nemám ledky
Já už moc neblikám, protože ty lopaty stejně neví, co po nich chcu. Naopak začnou občas i uhýbat, abych je předjel.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mne fascinuje, že i moderní auta svítí na SPDS - to nemají automatiku? Ta tedy v mlze nefunguje, ale včera jsem je potkával i kolem šesté, kdy už bylo šero a AUTO mi seplo potkávačky.Předseda píše:ty mlhovky jsou zlo. Ale co víc - potkal jsem i 2x auta co jela na denní svícení! A ani přes dálkovky to nepochopili. holt nemám ledky
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time