Lampárna (stěžovatelna)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Já, když se na 14. nájezdu připojuju na D5, tak jedu v tom připojováku sž na konec (je dlouhý jak Lovosice) a často se mi stává, že řidiči na mne troubí a blikají...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Neska na těch 700 km tři krizovky, že mi tam někdo nepředvídatelně, nelogicky vletěl tak, že sem musel na brzdy tak, že abs.... a třikrát kundaj (i30, i40 a zase i30) ..... a třikrát pražská RZ 2AM xxxx (pokaždé jiné číslo za, ale vždy 2AM)... docela teda náhoda, že se to tak potkalo....
Ale na druhou stranu neska jen samí slušní kamjoňáci, uhýbali se, neblokovali, ukázali mi, že můžu předject atd....
Ale na druhou stranu neska jen samí slušní kamjoňáci, uhýbali se, neblokovali, ukázali mi, že můžu předject atd....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Včera i dneska na stejným místě!!! na Ořechovce nedání přednosti zprava. Včera si na mně dokonce zablikal a zatroubil, tak se ve mně probudil silniční pedagog a vysvětloval jsem mu, která ruka je pravá. Dneska rozjetej rusáček v Cayenu, ubrzdil jsem to. U vjezdu do oblasti jsou přitom informační cedule jako kráva, tohle se stalo 100m za jednou z nich
Ocas v Berlingu, nebo Partneru mi to tam při předjíždění pošle, že visím v pásech, na troubení zareaguje vybržděním (to vše při předjíždění) a ještě hrozí pěstí
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
To je ništ, mňa včera "vyfakovala" v Prahe nejaká babička +90r za to že som ju s Ducatom 2x predbehol. Bolo obmedzenie na 100km/h ale ona si to šinula svojich 70-80km/h tak som ju dal
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No jo no - na Ořechovce je to ready na pojistnou událost!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
To jo.
"To byla těžká písemná práce... I já jsem s tím měl problémy!"
"To byla těžká písemná práce... I já jsem s tím měl problémy!"
Zajímavé poslední příspěvky kluci...s těma krizovkama. Včetně Pavprocha.
Neuvěřitelné ! Vyprávějte dál...
Hlavně ž ekdyž jsem tady v podstatě totéž napsal já, všichni se na mě sesypali, že jsem kokot, co nejezdí defenzivně a jim se to nikdy neděje Mohl bych jmenovat nicky, ale nemá to smysl.
Tak jsem "rád", že nejsem sám, komu se tyhle sračky dějou...Protože chvíli to tak skoro vypadalo.
Neuvěřitelné ! Vyprávějte dál...
Hlavně ž ekdyž jsem tady v podstatě totéž napsal já, všichni se na mě sesypali, že jsem kokot, co nejezdí defenzivně a jim se to nikdy neděje Mohl bych jmenovat nicky, ale nemá to smysl.
Tak jsem "rád", že nejsem sám, komu se tyhle sračky dějou...Protože chvíli to tak skoro vypadalo.
Lepší ofenzívní, ale čitelnej, než defenzivní, u kterýho nevíš, co v příštím zlomku sekundy provede.
Povzdech....
Jaxe blíží Brexit (ať už bude kdy bude esli bude), taxe mi silně množí poptávky z UK na dodávky v době po (předpokládaném) odchodu. Kdo to má vědět co jak proč kdy bude.... a jak to napsat /ošetřit v nabídkách, že...
Nehledám radu, jen si stěžuju.
Jaxe blíží Brexit (ať už bude kdy bude esli bude), taxe mi silně množí poptávky z UK na dodávky v době po (předpokládaném) odchodu. Kdo to má vědět co jak proč kdy bude.... a jak to napsat /ošetřit v nabídkách, že...
Nehledám radu, jen si stěžuju.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.