Kvalita SsangYong Korando
Kvalita SsangYong Korando
Zdravím vespolek,
trochu řeším výběr nového potahu a narazil jsem i na SsangYong Korando v aktuální verzi (např. jako toto). Tak mě zajímá jak je toto auto (případně i celá značka) na tom se spolehlivostí a výdrží na našich silnicích (přece je není příjemné, když auto parkuje v servise a do garáže jezdí jen na návštěvu). Třeba se tu najde někdo kdo má zkušenosti s tímto vozem a dokáže popsat jeho kvality, stinné stránky a vše s tím spojené.
Díky za reakce.
trochu řeším výběr nového potahu a narazil jsem i na SsangYong Korando v aktuální verzi (např. jako toto). Tak mě zajímá jak je toto auto (případně i celá značka) na tom se spolehlivostí a výdrží na našich silnicích (přece je není příjemné, když auto parkuje v servise a do garáže jezdí jen na návštěvu). Třeba se tu najde někdo kdo má zkušenosti s tímto vozem a dokáže popsat jeho kvality, stinné stránky a vše s tím spojené.
Díky za reakce.
Re: Kvalita SsangYong Korando
kamos jezdi predchozim modelem a nemuze si to vynachvalit. Ale to auto ma jeste starej TD motor od merglu.
Tak předchozín verze byly vcelku spiolehlivé potahy co i lecos vydrželi, ale takto ganerace je jiná kategorie auta co má se svými předchůdci společné pouze jméno. Ale i tak děkuji za reakci.
jedno nove korando mi tu po okoli jezdi, zkusim se poptat v okoli, zda kuci neznaj majitele . .
-
- Autoškolák
https://m.autorevue.cz/novy-ssangyong-k ... u-i-kufrem
Já myslel že tahle značka už tady není
Nevíte kdy se bude dát s tímhle SUV projet?
Já myslel že tahle značka už tady není
Nevíte kdy se bude dát s tímhle SUV projet?
musim uznat ze to by se k tobe hodilo este vic jak dacia. ale nemas ani na jedno takze rip
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Ty už nemysli, ty buď rád, že jsi.
SsangYong byl letos od jara na testování už ve všech solidních českých i slovenských magazínech, takže k dispozici je už víc jak pul roku ty projížděči.
SsangYong byl letos od jara na testování už ve všech solidních českých i slovenských magazínech, takže k dispozici je už víc jak pul roku ty projížděči.
-
- Autoškolák
Nemáš pravdu..
Tenhle model 2019 ještě asi pro zákazníky na vyzkoušení není..
Ale už brzy snad
Tenhle model 2019 ještě asi pro zákazníky na vyzkoušení není..
Ale už brzy snad
Taky ho už netrpělivě vyhlížím.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT