IT poradna
Re: IT poradna
zdrproproch už byla a na listí se s traktorem (doufám, že pro letošek naposled) vrhnu za chvíli
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
A ještě pokračování: až před chvílí sem přišel na další "špatnost" - konečně pořádně funguje ovládání celého domácího kina přes jednu tatranku (HDMI hdmijuje tak, jak by mělo).....pavproch píše:Něco je špatně. Hodně špatně.
Btw, sem si na to udělal radši celý den volno a ono bylo hotovo za tři minuty.....
Tak ve skoro přesně po 2 letech spokojenosti (z fungujíích záloh záloh na SSD) ve mně hrklo jak ve starých hodinách - SSD přestalo SSDit..... a jak známo, obnova data na SSD není tak jednoduchá věc jako na HDD, přesně naopak. Naštěstí se ve mně něco rozsfítilo a zkusil sem jiný připojovací kábel (USB-USB "C").... uffff, bylo to v ňom, po dvou letech sa někde (asi) zlomil a přestal kabelovat.... kuju (temu nahoře a tak vůbec)pavproch píše:Kuju za rady. 1TB SSD T5 z alzy koupeno, už je na cestě ke mně do firmy... SSD bude záloha zálohy (server: mirrored HDD -> záloha u mně v PC -> záloha zálohy na externím SSD)
....není fšechno zlato, co se třpytí ..... (z donucení) používám na čumění tv v pičítači Chrome (protože live vysílání čété1 v IE nehraje, nepodporují ho). Vše ostatní z webu očumuju skrz IE11. A IE funguje naprosto bez zaváhání. Chrom ne. Kdykoliv (každý den v 18:54) ho pustím, tak se načte a spustí na sekundu "live" vysílání čété1, potom tam na pikosekundu problikne gatesova modrá smrt (modrá obrazovka = většinou kolaps systému) a pak už zase hraje bez zaváhání.... prostě chrome je šmejd.
Nestěžuju si, nechci flame, jen si musím (staromilsky) postesknout.
Nestěžuju si, nechci flame, jen si musím (staromilsky) postesknout.
Vietnamci v CZ prolomili webový kód KAPTCHA. Hm, tak to je masakr!
Je vidět, že když máš stovky mega, tak hekři umí cokoliv.... šílené.
Je vidět, že když máš stovky mega, tak hekři umí cokoliv.... šílené.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Tak urcite. Cteni prosteho textu z obrazku alias OCR neni zadny hacking.
Z textu toho clanku je zjevne ze se ani nikam nenabourali, pouze stale dokola automatizovanym zpusobem registrovali sve lidi.
Z textu toho clanku je zjevne ze se ani nikam nenabourali, pouze stale dokola automatizovanym zpusobem registrovali sve lidi.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Ola,
borci potřebuju poradit jak účinně špehovat provoz u mě doma na wi-fi. Mám jakési podezření a nemám ho čím potvrdit/vyvrátit.
Připojení klasika - UPC přes jejich nějakej modem. Abychom si rozuměli nestačí mi, že by mi to XY vypsalo IP adresy na které se přistupovalo, ale chci to mít vypsané podobně, jako když v Mozille rozklikneš historii. Pravda - četnost návštěvy té či oné stránky mě asi nezajímá, ikdyž by to byl příjemnej bonus.
Takže shrnuto - sháním program, který by mi uměl ukládat navštívené stránky ze všech zařízení (telefon, tablet...) na mé wifi a zkrátka já si to třeba jen jednou za X projedu co se tam dělo.
Primárně pro windows....v nejhorším bych asi zvládl nějak operovat i s tím, kdyby se jednalo o nějakou appku pro android.
Lze ? Nelze ?
Zn.: Nejlepší cena je zadarmo Dík
borci potřebuju poradit jak účinně špehovat provoz u mě doma na wi-fi. Mám jakési podezření a nemám ho čím potvrdit/vyvrátit.
Připojení klasika - UPC přes jejich nějakej modem. Abychom si rozuměli nestačí mi, že by mi to XY vypsalo IP adresy na které se přistupovalo, ale chci to mít vypsané podobně, jako když v Mozille rozklikneš historii. Pravda - četnost návštěvy té či oné stránky mě asi nezajímá, ikdyž by to byl příjemnej bonus.
Takže shrnuto - sháním program, který by mi uměl ukládat navštívené stránky ze všech zařízení (telefon, tablet...) na mé wifi a zkrátka já si to třeba jen jednou za X projedu co se tam dělo.
Primárně pro windows....v nejhorším bych asi zvládl nějak operovat i s tím, kdyby se jednalo o nějakou appku pro android.
Lze ? Nelze ?
Zn.: Nejlepší cena je zadarmo Dík
asi primo v routeru zapnout nejaky logovani pokud tam je ta moznost.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Ikdyby, tak nemam SW nastroj to z nej vytahnout (?). A nedomnivam se, ze UPC vybavuje sve zakazniky nejakymi velmi modernimi kousky techniky
na router se dostanes pres 192.168.0.0 nebo 0.1 vetsinou. to je tvuj sw nastroj
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw