to netušim. stejně jako netušim jak si mohl na to video tak dlouho koukatSpectral píše:Pomožte mi vysvětlit, na koho a proč se v tom videu troubí v čase 6:26. Nevidím důvod a klaksonista je podle mě ichtyl.
Onboard videa
Re: Onboard videa
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Je tam zákaz odbočení vlevo, což na videu není..Spectral píše:Pomožte mi vysvětlit, na koho a proč se v tom videu troubí v čase 6:26. Nevidím důvod a klaksonista je podle mě ichtyl.
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
brnenska.odchytova: Aha, děkuji.
mattone: Njn, jeden se občas musí obětovat pro ostatní
mattone: Njn, jeden se občas musí obětovat pro ostatní
Přesně, ženská je kráva, jde o její život, ale ten v kamionu je naprostý pičus. Jede naprosto nepřiměřenou rychlostí.M.Z. píše:Kamioňák jede na hovno, vůbec nebere ohled na přechod, ale ženská je dobrý sebevrah. Zemřela by jako poškozená a to se vyplatí.
Je jeden z nejlepších uvádí majitel firmy: Kam se chceš nas*at, ty buzerante!" Řidič kamionu blokoval dva pruhy: Tohle si všichni pusťte, není to na YT ale na jejich portále a jsou tam asi 3 reklamy, za 6 sec přeskočíš.
Video je krátké, k věci a dokonale výstižné a zobrazuje naprosto exaktně, o co tam jde.
Takových videí je milion ale nikdy není vidět zda tam nehraje roli něco dalšího.
Tohle je ukázkové, postav se za mě, protože JÁ JSEM KING OF THE ROAD.
Ehm, už není léto, stahovat okno v zimě a ječet na každé druhé křižovatce, to je diagnóza
Video je krátké, k věci a dokonale výstižné a zobrazuje naprosto exaktně, o co tam jde.
Takových videí je milion ale nikdy není vidět zda tam nehraje roli něco dalšího.
Ehm, už není léto, stahovat okno v zimě a ječet na každé druhé křižovatce, to je diagnóza
Naposledy upravil(a) driver dne úte 08 říj 15:06, celkem upraveno 1 x.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Frustrace v celé své kráse, tenhle by v tom sedět teda neměl.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Jestli tohle je to nejlepší, co dopravce zaměstnává, tak jak vypadá takový průměr?
Rychlost zabíjí!
Ten pán není psychicky v pořádku, vůbec nemá za volantem co dělat.driver píše:Je jeden z nejlepších uvádí majitel firmy: Kam se chceš nas*at, ty buzerante!" Řidič kamionu blokoval dva pruhy: Tohle si všichni pusťte, není to na YT ale na jejich portále a jsou tam asi 3 reklamy, za 6 sec přeskočíš.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já bych se asi neudržel a šel bych se ho na toho buzeranta zeptat podrobněji...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tohle bych taky nevydržel sledovat z auta a musel bych se jít přesvědčit blíž o zdravotním stavu profesionálního řidiče