Scala
Re: Scala
nekde sem videl skladovou 1.5t 7dgs v plny a bylo to do 500. coz je s tim motorem a vybavou, s tim ze je to vetsi nez golf, docela ok. cenikove to bylo uz asi dost
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dyk je to stejný jako předFL. Zásadní věci totiž nejsou na první dobrou viditelné - přepracovaný podvozek a Matrix světla.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Možná právě proto, předFL byl pěkný a změnou se dá spíš více zkazit než vylepšit. Viz třeba FL Octavia 2 a 3. Ale zpět ke Scale. Také se mně více líbil design Rapid Spaceback.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já Scalu zatím nějak “přehlížím”. Když jí ale potkám na silnici, tak nemohu říct, že to je vyloženě ošklivé.
U Rapidu mne vadily jízdní vlastnosti a také low cost interiér.
U Rapidu mne vadily jízdní vlastnosti a také low cost interiér.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jsem teď nedávno lednici kupoval a normálně mi ji přivezli, dokonce zdarma. Proč se s takovými krámy tahat do auta a navíc konkrétně ledničku pokládat naležato, když existují tyto služby?mattonecz píše:taky semi libi sedany. smysl kombiku ocenis kdyz kupujes napr lednici jinak moc casto asi ne no
Rychlost zabíjí!
-
- Autoškolák
Protože dnešní lednice se už pokládat můžou.. A když ti klekne v pátek večer, tak si ji zajedes koupit hned a nemusíš čekat a vše rozmrazovat do úterý pač to v pondělí dovézt nezvladnou
Do electrowoldu vlezes kdykoliv, vyberes, zaplatis, priplatis 500kilo a ten stejnej den ti ji dovezou, rozbalej, zapojej.Nomadtruck píše:Protože dnešní lednice se už pokládat můžou.. A když ti klekne v pátek večer, tak si ji zajedes koupit hned a nemusíš čekat a vše rozmrazovat do úterý pač to v pondělí dovézt nezvladnou
Ale co kdybych jednou potreboval....
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k