Jeep compass
Jeep compass
Zdravím, máme možnost splnit si svůj cen a pořídit jeep compass, auto dva roky staré, ale...je to předváděčka + referentské auto, má nalítáno 40 tis., diesel, měli bysme se toho bát? My toho mnoho nenajezdíme, jen takové popojížděčky do města a zpět, málokdy delší trasa. Přecejen předváděcí auta, co si budeme nalhávat, jsou prostě zkoušený co vydrží. Nicméně jeho výbava a cena je lákavá. Díky moc za názory.
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jeep compass
Já tě nevím,čeče,ale na takové popojížďky bych radši vzal benzína,co za to chtějí ?
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Chtějí za to 570 tis.
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Tak to koupíš novýho v benzínu,takže bych to vůbec neřešil.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Moderní diesel na popojíždění je smrt. Stačí se podívat na jakékoliv forum s laboratorními testy použitých olejů. Kdokoliv popojíždí do 30 km nebo ve městě se stop-startem má po pár tisících km klidně 5 % nafty v oleji. Mazací schopnosti jdou do kopru, indikátory opotřebení (kovy v oleji) stoupají. V tomto režimu se mění olej po 5000 km, ne proboha po 2 letech a 30 000 km. Ta předváděčka jestli zažila longlife interval výměny je už nejspíš po smrti, resp. takových 40 000 km může zpusobit opotřebení jako násobná kilometráž u odzačátku slušně udržovaného kousku.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
fakt super cenaLagusatko píše:Chtějí za to 570 tis.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Me se design tehle suv od jeepu vzdycky hrozne libil, ale kdyz jsem si poprve do jednoho sednul, tak jsem se zhrozil. Hnusny plasty, hnusna kuze, nelicovalo to, hralo vsema barvama - jak korejec z devadesatek
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Jinak na tenhle styl jizdy bude stacit a soucasne nejvhodnejsi 1.4T s automatem.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
honziss - zkoušel jste předváděcí? Automat to je, 1,9.
Ne, jen jsem v tom sedel na shoroomu v imofe, 1,4T jsem mel pujcenou v jinym aute a byl to fajn motor.Lagusatko píše:honziss - zkoušel jste předváděcí? Automat to je, 1,9.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k