Gastronomické okénko
Re: Gastronomické okénko
A jak jste vybírali, když to byla prodejní výstava? Jinak Buchlovice moc pěkné, byl jsem tam před lety na kole. A z parku mě hnali svinským krokem, i když jsem kolo vedl
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Drahá si vybrala dvě z těch tří kvetoucích
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Btw, neska bylo doma taky vepřo-(br)knedlo-(červeno)zelo - a mastnější
Neska oběd (meníčko) v Restauraci Stovka ve Fulneku - přelahodná smetanová poblíffka + fajny grilovaný bůček s fantastickou tarhoňou s grilovanou zemdleninou. A dávám aspoň pět mišelinských hvězd.
Dyž mi tam minule šutnalo, taxem se tam neska zastavil zas. A opět ***** Michelinů. Asi tam mají fuckt dobrého kuchaře.pavproch píše:Neska oběd (meníčko) v Restauraci Stovka ve Fulneku - přelahodná smetanová poblíffka + fajny grilovaný bůček s fantastickou tarhoňou s grilovanou zemdleninou. A dávám aspoň pět mišelinských hvězd.
Musím to sem dát.... neska sem okoštoval a následně zežral se zanícením to, co sem ešče nikdy nežvýkal - riziko z kuřecího masa ale ne riziko nýbrž pohanko. Moc dobré. Mňam.
-
- Autoškolák
U nás v Buchlovskych kopcach žerem rizoto s kuřecím každý pátek jako bez masa den..
Tak co, který z kocourkovských řetězců začně nabízet slevněné Milky jako první?
Neska sem už šel najisto a cíleně - restaurace Stovka ve Fulneku - mňam. Byl sem tam už 3x a 3x sem se oblizoval až za ušama. A (jen) kilodeset za meníčko s (neomezenou) konví poblíffky. Rajské s ryžou. Tortilla s trhaným vepř.masem. Oach!
pokud mate radi sushi:
https://edomae-matsuki.sk/
je to krapet drazsi misto, je treba se dopredu objednat a kvuli dohovoru s sefkucharem je treba umet japonsky nebo anglicky, ale tohle je to prave sushi tak, jak se dela v top podnicich v Japonsku.
https://edomae-matsuki.sk/
je to krapet drazsi misto, je treba se dopredu objednat a kvuli dohovoru s sefkucharem je treba umet japonsky nebo anglicky, ale tohle je to prave sushi tak, jak se dela v top podnicich v Japonsku.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou