No proto budou tlačit na škodovku, aby to bylo jinak. Podívej se, jaký pokrok udělali v posledních 20 letech Korejci. To musí být pro Germány noční můra. Ono taky v Asii se maká, v Germánii jdou od dovolené k dovolené a od festu k festu. A občas taky je čas na prácidriver píše:Karoq stojí 2x tolik v EU vyrobený, než v číně vyrobený a to i ten v EU vyrobený obsahuje některé komponenty, v čím dál větší míře, taky z číny.jerry píše:jedině Škoda je schopna mu čelit.
Škoda Auto obecně
Re: Škoda Auto obecně
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Jiste, kdyz jses 20 let pozadu a pak nakupujes technologie a lidske zdroje tam kde jsou napred, tak se k tomu levelu taky zacnes blizit. To je podobny jako s tim hospodarskym rozvojem Ciny. Zaplatil to samozrejme zapad. Tim ze tam zacal hromadne vyrabet. Malokdo z nich si asi uvedomi, jak kratkozrake reseni to je.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
-
- Autoškolák
Je někde na fotkách už nová Octavie?
-
- Autoškolák
Prej přední maska bude podobná s jedním korejcem..
s tvym tatou? tahni do prdele mentale
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
-
- Autoškolák
Tuším že někdo psal o Kia nějakém modelu..
http://www.autoforum.cz/predstaveni/vw- ... t-nebudou/řidičBOB píše:Já tvrdím, že současné vedeni VW Group má za cíl tu značku zlikvidovat ala Nokia.
Nevím, jestli to mají za cíl, ale podle mě likvidují
Nedává mi to smysl. Všechny seaty mi přijdou jako trošku přebouchaný škodovky nebo VW, jen s ošklivějším interiérem a celkově takový nezajímavý. A budou se snažit tvářit prémiově? Na to už je podle mě krátkej i de Meo..
- Lachende Bestien
- Letec
Historie se opakuje.
Dříve tady záměrně brzdili vývoj (nejen) automobilového průmyslu sovětští bratři na věčné časy a nikdy jinak a dnes se této utlačovatelské role zhostili germ-landští brúdři. Třeba se ještě pořád mají chuť mstít za poválečné vyhnání.
Čéský muž pod bičem otrokáře žil, Čéský muž pod bičem otrokáře žil...
Dříve tady záměrně brzdili vývoj (nejen) automobilového průmyslu sovětští bratři na věčné časy a nikdy jinak a dnes se této utlačovatelské role zhostili germ-landští brúdři. Třeba se ještě pořád mají chuť mstít za poválečné vyhnání.
Čéský muž pod bičem otrokáře žil, Čéský muž pod bičem otrokáře žil...
-
- Autoškolák
Zvedne se trochu procento nezaměstnanosti.
Auta se budou kupovat dál... Od jiných značek
Auta se budou kupovat dál... Od jiných značek