Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nejsem si jist, zda to patří přímo sem, ale souvisí to.
http://www.autoforum.cz/predstaveni/v-e ... -internetu
Mě se to náhodou líbí. V našich zeměpisných končinách by to zřejmě skutečně způsobilo ještě dravější jízdu ve snaze dohnat ztracený čas, ale tam topodle mě fungovat bude.
Nenásilná forma jak to postihnout...To je fajn a hlavně je to platné na všechny sociální vrstvy stejně. Protože člověk z vysoké příjmové skupiny asi nebude řešit ikdyby 50Eur flastr...Ale ten čas...ten čas...
http://www.autoforum.cz/predstaveni/v-e ... -internetu
Mě se to náhodou líbí. V našich zeměpisných končinách by to zřejmě skutečně způsobilo ještě dravější jízdu ve snaze dohnat ztracený čas, ale tam topodle mě fungovat bude.
Nenásilná forma jak to postihnout...To je fajn a hlavně je to platné na všechny sociální vrstvy stejně. Protože člověk z vysoké příjmové skupiny asi nebude řešit ikdyby 50Eur flastr...Ale ten čas...ten čas...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jo, jako z kurzu bezpečné jízdy!
I to zastavení před autobusem, je docela legrační upozornění na překážku... A ještě se u toho pitomci natáčí!
I to zastavení před autobusem, je docela legrační upozornění na překážku... A ještě se u toho pitomci natáčí!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
oni můžou
Mě pobavil popisek videa: Do komentářů nám opět můžete psát, s kým byste chtěli vidět další díly.
a pod tím: K tomuto videu nelze přidávat komentáře.
Ju přiznám jsem trochu hnidopich
Ta zrzka je ale typicka.
Něco podobného bylo v Plzni jen v blonďatém provedení
Mě pobavil popisek videa: Do komentářů nám opět můžete psát, s kým byste chtěli vidět další díly.
a pod tím: K tomuto videu nelze přidávat komentáře.
Ju přiznám jsem trochu hnidopich
Ta zrzka je ale typicka.
Něco podobného bylo v Plzni jen v blonďatém provedení
Citroen C4 GP
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jako jízda odstavným pruhem - OK, prasárna. Ale ty kamiony, jak jsou vedle sebe a všichni na středu...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
"Náš" Sup III 4Z94813 nebo kolik je ta RZ před chvílů lovil (Ka "on") na I/35 na Horní Bečvě
EDIT: Btw, u Janoštíka už ta krabice zase neřve... to střídají mezi těma 3 krabicema snad 2-3x týdně či co...
EDIT: Btw, u Janoštíka už ta krabice zase neřve... to střídají mezi těma 3 krabicema snad 2-3x týdně či co...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
kontrolní otázka: kolik je potřeba techniky a strážníků MP k přehození do jiné krabice ?pavproch píše:
2 kusy vozidel, jedno částečně blokující křižovatku s puštěnou diskotékou a k tomu 4 strážníci
Pravda vyděsí
Možná to bude tím, že u Janoštíka tu budku někdo rozstřílel
Ain´t nobody got time for that