Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
mno, tak potom asi neposle
@PP - zkus ty šváby poptat u MB Elektronika, Žilina. Napiš že jsi dostal tip na pana Dobruckého.
Musím si postěžovat....
pavproch fčíl na Of.cz píše:Chjo, no, mně drbne (teda jako principielně, ne že mě to zrujnuje) - sem právě zadal do své banky (čsob) asi čtyři SEPA (poměrně malé částky jednotek až desítek EUR) příkazy splatné v říjenci, každý ještě s poplatkem 250,- káčé za příkaz. Od 1.listopadu to čsob slevňuje na 5,-Kč za příkaz. Bohužel ale splatnosti sou/byly v říjenci....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jakoze platis 250,- poplatek za platebni prikaz v eur jo?pavproch píše:Musím si postěžovat....
pavproch fčíl na Of.cz píše:Chjo, no, mně drbne (teda jako principielně, ne že mě to zrujnuje) - sem právě zadal do své banky (čsob) asi čtyři SEPA (poměrně malé částky jednotek až desítek EUR) příkazy splatné v říjenci, každý ještě s poplatkem 250,- káčé za příkaz. Od 1.listopadu to čsob slevňuje na 5,-Kč za příkaz. Bohužel ale splatnosti sou/byly v říjenci....
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Jo ... ale už jen měsíc a nebudu...
No, pokud nemá euro účet, tak si tenhle balík strhnou i při příchozí platbě, z něčeho ti chudáci žít musí.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Vis ze existuje vec jako "multimenovy ucet" kde jsou transakce a vedeni zadarmo a jeste ty penize menis za uplne jinej kurz nez te csob bere na hul?pavproch píše:Jo ... ale už jen měsíc a nebudu...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Těch 250 Kč poplatek (= 9,51 nebo kolik EUR) je právě i při SEPA platbě z EUR účtu. Je to zlodějna, ale protože už mám v čsob (hlavní) účet(ty) asi 30 let ne-li dýl o změně banky neuvažuju, halt stará konverza, co se nechá brát (vědomě) na hůl.
- Lachende Bestien
- Letec
Dokud budou podobným způsobem lidé hrát lichvářským institucím užitečné idioty, budou své dlouhodobé de fakto živitele vysávat a škubat ad infinitum. Mrdky lichvářské, účtovat si 250 za transakci může jen naprostý žiďák. A podobné chování podporujete, protože jste "starý" a "konzervativní"? Podle mě jde spíše o pohodlnost (vím, o čem mluvím).
To neni nutny hned banku menit, ale mit treba dve. Treba Fio kdyz zavadelo SEPA tak to stalo 50,- pak zlevnili na 20,- a od letoska na 0,-pavproch píše:Těch 250 Kč poplatek (= 9,51 nebo kolik EUR) je právě i při SEPA platbě z EUR účtu. Je to zlodějna, ale protože už mám v čsob (hlavní) účet(ty) asi 30 let ne-li dýl o změně banky neuvažuju, halt stará konverza, co se nechá brát (vědomě) na hůl.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/