BMW Divize
Re: BMW Divize
Dneska jsem viděl dva krásný kousky od BMW. Jednu Z4Mc v hnědý metalíze - vypadala opravdu výborně, vkusnej nenápadnej sporťáček. A potom na živo jednu Z8 , bohužel zaparkovanou. U tý mě opravdu hodně překvapila její velikost(malost), čekal jsem koráb a ono to bylo vpodstatě jenom dloouhá kapota a dvě sedačky. Akorát měla zprasenej lak, majitel se snažil o imitaci první vette, ale provedení a výběr barev byly dost nešťastný...
TSs
Chlopi nemáte někdo plonkovní kola na E46? Nějaký civilní rozměr (tj. šířka pneu do 225) Můžou být s gumama nebo i bez.
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Z8 mame jednu aj v Bratislave, ma ju znamy operny spevak...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
to je až neuvěřitelnýpjanda píše:Pro dalsi //Milovniky starych poradku bych tu mel jeden horky tip
http://www.autoforum.cz/bleskovky/bmw-m ... tachometru
Ani neni drahe, zatim... Dlouho jsem tak peknou M1 na na prodej nevidel.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
já to taky četl, ale nějak mi to vypadlo teď už si to budu pamatovatpjanda píše:Panove, mate u me oba velmi vyznamne minus Kdybyste cetli nase skvele clanky, vite to naprosto presne
http://www.autoforum.cz/fascinace/bmw-m ... o-jen-malo
V F1 je motor z M8, ktery s tim z M1 mnoho spolecneho nema. Zrovna za zavodni bych ho neoznacil, je vlastne docela civilni a vykon nahnal hlavne objemem...
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
pjanda: pokud jsou "hubené", tak proč ne
Arnie: Jsou fit Hubenoucna, pravidelne cvici... Jen parkrat jim padla cinka na ruzne casti tela
Nebyla by draha, ale presto se zeptam: jaky mate rozpocet?
Nebyla by draha, ale presto se zeptam: jaky mate rozpocet?
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
pjanda: Strop je 20 tisíc, chtěl jsem něco obyčejného. Jak vás znám, bude to něco polozávodního
Ona přece jenom 320d není žádný sporťák
Ona přece jenom 320d není žádný sporťák