To bych od Tebe nečekal takovou reálnou soudnost.janjan píše:to video je klasická manipulace hodná TV hovna... falešné koncovky má kde cokdo už v S6 jel, uzná, že je to sakra dobrý
Naopak od toho Kašpara z Kárvau jsem v minulosti zaznamenal vždy jen soudnou recenzi s takovým solidním nadhledem a špičkovým podáním.
Tady s Tebou naprosto souhlasím.
Bohužel oni potřebují prodávat reklamu, navýšit sledovanost, konkurence přibyla, a dávají do toho atrakci za každou cenu a je to zbytečné, naopak mě to odrazuje už je občas sledovat.
Od Prvního S nebo RS u Audi se těm modelům všichni smějí, jak s Porsche udělali z A80 kombi "nadmutou kozu" a přitom je to jejich zlatý důl, a zájem o ty silnější verze je enormní a hlavně mají co nabídnout a mají to pořád lepší a lepší a dokonce i v rámci konkurence pořád dělají vrásky jak M tak AMG hlavně v tom, že oni to umí sladit do dokonalosti.
Já ještě živě pamatuji, jak 5er měla motor z Formule1, RS6 motor z Lamba, to byly pily neskutečné...
- a v testech hejtři řešili design nárazníků. Vidíš ten kontext jo?!
Tak jsme zase doma, fejk výfuky zase vadí, že...
Pořád dokola komedie... Přitom podstatu nikdo nevidí. Třeba jednotkami řízená jiná intenzita variabilního nezávislého víceokruhového chlazení olejem i po vypnutí motoru mezi A6 a S6, tam je tolik vypiplaných detailů ale někdo, kdo ví kulové tak bude hejtovat příplatek za kW