Nesouhlasím (v tomto případě za dané situace). Zde to bylo : https://mapy.cz/zakladni?mereni-vzdalen ... Vmgjgp15tA (směrem z kopce dolů do Fulneku).Ten úsek má přes 800m, rozhled výborný, cesta kvalitní, čára přerušovaná. To s tou prázdnou soupravou mám výkonu dost abych švihnul auto jedoucí 70kou...ale hold mě zastaví omezovač..a pokud ona začne přidávat ?....Sekat ruce a nohy za tohle.mattonecz píše:jak by to dopadlo. staci stahnout vocas a prestat predjizdet.
Velmi pravděpodobně (zkušenost tady už nějaká taky je) by to dopadlo tím, že pokud bych během předjíždění jak ona začala zrychlovat začal brzdit, tak se kráva vyděsí co dělám, začne brzdit taky...Takhle to vyřešila "trubka". Nejhorší je ale to, že kdybych se musel rozhodnout - ve smyslu, že proti mě pojede auto a v něm evidentně více jak 1 člověk, tak tu bábu prostě návěsem chtě nechtě budu muset vystrčit z kola ven, což by při poměru hmotnosti 15:1 nebyl takový problém.
Obecně tohle vídám často. Lidi co se mrdají mezi vesnicema 70. Viz : viewtopic.php?f=19&t=1322&start=1800#p178252
Mě OBČAS ani nečertí, když mě frajer s A6 předjede přes plnou kde je 90 a já tam jedu tak 100..110...Třeba fakt veze ženu do porodnice. NĚKDY jsou úseky, kde je plná a nedává tam smysl.
Zato mě VŽDY pěkně nasere, když někdo jede 70 v obci a 70 mimo ni, nebo lépe 35 v obci a 65 mimo ni. To mám fakt chuť je vytlačit ze silnice a většinou mám i dostatečnou hmotnostní převahu, protože ono i těch 1850Kg s osobákem je lehce nadprůměr.