Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Přes Olomouc občas jedu a nikdy mi nepřišlo, že by se tam pořádaly závody. Spíš jsem se divil, jak to tam striktně dodržujou.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Vcera jsem to schvalne pocital - ve srovnani se statistikou prujezdnosti to vychazi tak, ze prestupku se dopusti 0,399 % projizdejicich vozidel.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, a komu tím pomůžete?! Druhé straně???
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
pan Primator vam to snad vysvetlil dost jasne ne? Proste at se vam to libi nebo ne ANO bude lip!!!
Jo a mimochodem radary planujeme vsude i na wc
Jinak pro zajimavost PCR a cervene majaky..
Ty kecy okolo taky velmi poucne
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/poli ... omaci_jadv
Jo a mimochodem radary planujeme vsude i na wc
Jinak pro zajimavost PCR a cervene majaky..
Ty kecy okolo taky velmi poucne
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/poli ... omaci_jadv
Citroen C4 GP
Pravda je, že tu červenou na majáky zavedli v reakci na mnohé nepozorné řidiče, mnohé, né bezvýznamnou menšinu.
Záhadou mi je, proč ale tu pozornost nikdo roky neřeší.
Takto jim ani stroboskopy nepomohou, když nikdo okolí nesleduje.
Záhadou mi je, proč ale tu pozornost nikdo roky neřeší.
Takto jim ani stroboskopy nepomohou, když nikdo okolí nesleduje.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To vysvětlení je stejně hloupé, jako vysvětlení skryté montáže výstražných světel uvnitř vozidla, které prošlo homologací.
Ale hlavně, že řidiči jsou nepozorní
Ale hlavně, že řidiči jsou nepozorní
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Sem byl fčíl (pindicou) na otočku v Ově (po hlavních cestách a D, dyž letos i pindica má dáln. nálepku) a nikde nic. teda kromě "Ka" stacionáru u Janoštíka. Křasně mají tu boudu skovanou v koruně mohutného stromu. Naopak na výjezdu z RpR na Bystřice (kramolišov) i na Valmez (u AutoLukáš) je ta krabice a) vidět zdálky a za b) StiR mlčí, bo ve městě je enem jeden putovní zářič na tři krabice.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Smysl té radlice vpředu mně uniká.
Načasování obměny parku je vždycky docela úsměvné. Octavie se začaly dodávat těsně před FL v roce 2008. Pak proběhla masivnější dodávka před faceliftem třetí generace. No a teď třetí generace končí, bude ukončená výroba liftbacku, combi ještě pojede dál. A najednou se dodávají combi, liftbacky nejsou požadované
Načasování obměny parku je vždycky docela úsměvné. Octavie se začaly dodávat těsně před FL v roce 2008. Pak proběhla masivnější dodávka před faceliftem třetí generace. No a teď třetí generace končí, bude ukončená výroba liftbacku, combi ještě pojede dál. A najednou se dodávají combi, liftbacky nejsou požadované
Nevim ktera z tech veci realne implikuje tu druhou, ale fakt je ten, ze po posledni objednavce tech X let zpet uz jsem zachytil info, ze priste uz se v ramci velke obmeny budou pozadovat jen kombi. Cili neni to nijak prekvapiva informace.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/