Vyber cestovniho auta, kombi
Re: Vyber cestovniho auta, kombi
Chybicka se vloudila, je to 318i
Autohistorie: Toyota Corola combi, Toyota Avensis, Toyota Avensis, Toyota Verso, Skoda Octavia III, Skoda Superb II, Skoda Karoq, BMW 318i Touring
tak to je taky peklo 114d ale existuje
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Peklo je to ze to po rovine nejede vic nez 190. Jestli tu je vkladani obrazku tak sem dam fotku oznaceni.
Tak telefon se brani, toz aspon tohle https://www.autohled.cz/a/bmw/rada-3-touring/318i/515
Tak telefon se brani, toz aspon tohle https://www.autohled.cz/a/bmw/rada-3-touring/318i/515
Autohistorie: Toyota Corola combi, Toyota Avensis, Toyota Avensis, Toyota Verso, Skoda Octavia III, Skoda Superb II, Skoda Karoq, BMW 318i Touring
njn 3 valec v bmw firma holt setri, ackoliv si nemyslim ze by 318d stalo o moc vic
Co blbnes, vzdyt stejnej motor ma hypersport bmw i8.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Diesel by byl stal stejne, ale sef je volic nemeckych zelenych. A to dealer rikal ze kdyby nahodou vypukl dieselverbot, dostanem zdarma novy auto v benzinu. Kdyz jsem pak slysel kdepak, to by bylo dalsi papirovani, vezmem benzin rovnou, malem jsem si zacal rvat vlasy Toz tak...
Ještě si račte povšimnout, že pán chtěl tažné... S 1.6TDI ofcí bych nic tahat fakt nechtěl.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Jel jsi s tím? Pár dnů a pár set km jsem s tím najezdil v Leonu a O2fl a motor byl ten nejmenší problém resp. Problém nebyl. Ano, s plným autem a vozíkem nedá stovku pod 10 a nepoletí 200 kopec nekopec, ale kolik lidí to potřebuje?
Ten motor mě opakovaně příjemně překvapil a i občasné tahání rozumného vozíku zvládne.
Ten motor mě opakovaně příjemně překvapil a i občasné tahání rozumného vozíku zvládne.
2.9T RWD
Další věc je petikvalt.
jel v O3, víc než bych chtěl. Plně se ztotožňuju s tím, co už tady někdo psal. 1.6 je oproti 2.0 "příliš drahá úspora".
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))