Bože, ty seš vemeno...janjan píše:řího, největší krizová situace je ta tvoje dedukce a tu prostě nezvládáš
Nové VW - "věnujte se prosím řízení"
Moderátor: řidičBOB
Re: Nové VW - "věnujte se prosím řízení"
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Ja prisel dneska na zajimavej bug. Kdyz clovek vleze do menu asiatentu (tlacitko auta v kleci na volantu), vypne lane assist a nasledne zapne tempomat tlacitkem na volantu, tak lane assist se tvari v menu vypnutej, nejde zapnout v nabidce, ale realne zustane fungovat a ridit a dokonce bez toho, aby si rikal o ruce na volantu.
Takze treba ted jsem dojel z MB do Jablonce a na volant jsem sahal jen pri zmene pruhu
Takze treba ted jsem dojel z MB do Jablonce a na volant jsem sahal jen pri zmene pruhu
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Dobře vědět, to zní jako slučný hack!honziss píše:Ja prisel dneska na zajimavej bug. Kdyz clovek vleze do menu asiatentu (tlacitko auta v kleci na volantu), vypne lane assist a nasledne zapne tempomat tlacitkem na volantu, tak lane assist se tvari v menu vypnutej, nejde zapnout v nabidce, ale realne zustane fungovat a ridit a dokonce bez toho, aby si rikal o ruce na volantu.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Doporučuji ti na tohodle typa nereagovat... Ušetříš tím čas a duševní zdraví.petr_riha píše:Bože, ty seš vemeno...janjan píše:řího, největší krizová situace je ta tvoje dedukce a tu prostě nezvládáš
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
duševní zdraví nemáte v pořádku ani jeden z vás, nemáte co riskovat... Říha je přesvědčenej o tom, že jednou rukou uřídí všechno, protože má přece papíry na B+E a najede ročně 45K, no a tys sám sebe pasoval do role poloboha už dávno
Jenom abych si to ujasnil.
Vy všichni tady jezdíte dálniční přesuny striktně 15:45 a u toho si neodkládáte loket na okno ani na loketku? Jop, určitě
Vy všichni tady jezdíte dálniční přesuny striktně 15:45 a u toho si neodkládáte loket na okno ani na loketku? Jop, určitě
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Já jakmile pustím volant, tak si dám facku.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jakmile pustím volant, auto mi dá facku!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time